Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Goldbet 10 tl deneme bonusu

Donjuan05

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
12
8
www.goldbet22.com
  • Bonusunuzun çekilebilir duruma gelmesi için bonusun 8 katını minimum 3lü kombine her maç 1.75 olarak katılım sağlamanız gerekmektedir.
  • Bonus ile çekim yapabilmeniz için 50 TL yatırım sağlamanız ve 1.30 orandan çevrim sağlamanız gerekmektedir.
  • Deneme bonusu ile ana para + bonus miktarı çekebileceğiniz tutar 200 TL'dir.

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Üye olunmuyor bu siteye 3 tane tarayıcı değiştirdim yine olmuyor

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
ben olup almıştım niye olamıyorsun ki
Aynı bilgilerle 3 kere üye oluyor site de sıkıntı var tarayıcı değiştirdim PC den telden heryerden aynı şeyi yapıyor sayfayı yeniliyorum bilgileri giriyorum yanlış diyor ilk defa gördüm böyle bişey

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Aynı bilgilerle 3 kere üye oluyor site de sıkıntı var tarayıcı değiştirdim PC den telden heryerden aynı şeyi yapıyor sayfayı yeniliyorum bilgileri giriyorum yanlış diyor ilk defa gördüm böyle bişey
desteğe bağlandın mı ? çerezleri temizle mi diyor :)

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
Bu bonusu dömdürecek kimse yok burda boşuna üye olmayın

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
www.goldbet22.com
  • Bonusunuzun çekilebilir duruma gelmesi için bonusun 8 katını minimum 3lü kombine her maç 1.75 olarak katılım sağlamanız gerekmektedir.
  • Bonus ile çekim yapabilmeniz için 50 TL yatırım sağlamanız ve 1.30 orandan çevrim sağlamanız gerekmektedir.
  • Deneme bonusu ile ana para + bonus miktarı çekebileceğiniz tutar 200 TL'dir.
Aylar önce çekmiştim katlayıp