- 1,154
- 478
- 83
Dostum bu dunyadaki tum liglerde olan bisey sorun ne tam olarakÇürümüş kokuşmuş bir sistemde olan bizim gibi piyonlara olur ses çıkmadığı sürece şah ve vezir keyif sürmeye devam eder sporun geldiği nokta Ekli dosyayı görüntüle 446389kolay
Son çeyrek 17 5 bitmiş ya onu diyor bence. Normal yani. Seninki ilk sefer mi? @Tufan1071Dostum bu dunyadaki tum liglerde olan bisey sorun ne tam olarak
35 5 bittiginide gorur ilerleyen zamanlardaSon çeyrek 17 5 bitmiş ya onu diyor bence. Normal yani. Seninki ilk sefer mi? @Tufan1071
28 0 da görür35 5 bittiginide gorur ilerleyen zamanlarda
Hersey olabilir alışır28 0 da görür
Hersey olabilir alışır
Kumarın ayıbı olmaz hüseyin kardeşÇürümüş kokuşmuş bir sistemde olan bizim gibi piyonlara olur ses çıkmadığı sürece şah ve vezir keyif sürmeye devam eder sporun geldiği nokta Ekli dosyayı görüntüle 446389kolay
Bi reklam vardi sen yenisin galiba diyorlardi, seni gorunce o reklam aklima geldi.nbade bile 25.0 skor olusabiliyor bu cok dogal hatta daha 10 gun once falan dallas yapti o isi 24.0 skor olmustu.sanirim yattin gecmis olsunÇürümüş kokuşmuş bir sistemde olan bizim gibi piyonlara olur ses çıkmadığı sürece şah ve vezir keyif sürmeye devam eder sporun geldiği nokta Ekli dosyayı görüntüle 446389kolay
Bostonun 6 yada 8 attigini hatirliyorum ben 12 sene onceydiKaç sene önceydi hatırlamıyorum da NBA maçında Portland formda olduğu bir sezondu hemde 12 dk da 9 sayı atmıştı baskette bu her zaman olan birşey
32 sayı seri attılar diye hatirliyorumBi reklam vardi sen yenisin galiba diyorlardi, seni gorunce o reklam aklima geldi.nbade bile 25.0 skor olusabiliyor bu cok dogal hatta daha 10 gun once falan dallas yapti o isi 24.0 skor olmustu.sanirim yattin gecmis olsun
Sorun bana denk gelmesiDostum bu dunyadaki tum liglerde olan bisey sorun ne tam olarak
Doğru yattı ama doğal ile alakası yok matematiğe aykırı olan bir durum doğal ile bahdaşamaz32 sayı seri attılar diye hatirliyorum
0-0 gördüm yemin ederimki28 0 da görür
Kral iyi güzelde o söz şikeyi meşru hale getiriyor bu söylemin ileYada bu maça alt oynamış olsaydın şikeyle kazandım diyebilecek mıydın 🧐
Sorun da orada zaten son periyodun şikeye dönüşmesi12 dakikaluk periyot da Filipinler basket de iki sayı attı bir takım onu bile gördüm.. Türkiye ligi şike dir
Abartma 0 0 biten bir basketi nerde gordun bro0-0 gördüm yemin ederimki