Bildiğine göre artık hacizlik bı durum yok evden gelip 1 çay kaşığı bile alamazlar.ama sen gidip teminat verip imza atıp avukatla falan anlastiysan o zaman ne olur bilmiyorum.milyon borcun olsun hiç teminat verme imza atma anlaşma yapma hiç bişey olmuyorBeyler iyi forumlar. Avukat aradi çarsamba gunu hacize gelecegini soyledi. Kurus yok . Bu hacizi durdurmanin bi yolu varmi lutfem yardm aileye rezzil rusba olurum
Öyle diyorlar ama gelmiyorlar kolay kolay ne icrası bu kredimiBeyler iyi forumlar. Avukat aradi çarsamba gunu hacize gelecegini soyledi. Kurus yok . Bu hacizi durdurmanin bi yolu varmi lutfem yardm aileye rezzil rusba olurum
Gelirler kral gelir giderler ama hiç bişey almazlar evdenÖyle diyorlar ama gelmiyorlar kolay kolay ne icrası bu kredimi
Böyle bilgi yazmayın buralara bilmeden haciz falan gelmez maksimum mallara satış haczi koyarlar borcu odemeden tapu veya araba varsa satamazsin odicem derse o tarihte odemezse hapis cezasına kadar giderHafta kesin ödeme yapicam de ertelettirisij hacizi
Krediyi 5 ay geciktirdim her ay icraya gelecez diye eve kağıt geliyordu ama hiç ugramadilarGelirler kral gelir giderler ama hiç bişey almazlar evden
O şerefsizler gelmiş gibi gosteriyordur kral her gelisleride sana bana kitliyorlar masraf diyeKrediyi 5 ay geciktirdim her ay icraya gelecez diye eve kağıt geliyordu ama hiç ugramadilar
La kardesim ne bilmedeni bana geldi kaç kere son gelişinde anlaştık bidaha ugramadilsr2 memur taksi tutuyor 1 de polis oluyor yanlarinda taksinin ücreti bile kitliyorlar masraf diye her gelislerindeBöyle bilgi yazmayın buralara bilmeden haciz falan gelmez maksimum mallara satış haczi koyarlar borcu odemeden tapu veya araba varsa satamazsin odicem derse o tarihte odemezse hapis cezasına kadar gider
Bankanın ne suçu var sana banka borç veriyor öde o zamanO şerefsizler gelmiş gibi gosteriyordur kral her gelisleride sana bana kitliyorlar masraf diye
Tabi orası öyleO şerefsizler gelmiş gibi gosteriyordur kral her gelisleride sana bana kitliyorlar masraf diye
Sende zamanında öde borçlarını çekerken iyi amaLa kardesim ne bilmedeni bana geldi kaç kere son gelişinde anlaştık bidaha ugramadilsr2 memur taksi tutuyor 1 de polis oluyor yanlarinda taksinin ücreti bile kitliyorlar masraf diye her gelislerinde
Ya ne orası öyle banka sana ne güzel bir hizmet sağlıyor ve bu enflasyona göre iyi bir faizle sen bankanın borcunu ödemiyorsunTabi orası öyle
Gelip bakmak dışında birşey yapmazlar bizde onu diyoruz ama sen haftaya kesin odicem de diyosun odeme sözü vermek hacizden daha fazla sıkıntı getirirLa kardesim ne bilmedeni bana geldi kaç kere son gelişinde anlaştık bidaha ugramadilsr2 memur taksi tutuyor 1 de polis oluyor yanlarinda taksinin ücreti bile kitliyorlar masraf diye her gelislerinde
Ödememe sebebin kumar seninÖdüyorum ben dostum zatende hayatın ne göstereceği belli olmuyor tikandimi biyerde odeyemedigin zamanlarda oluyordu Allah kimseyi düşürmesin bankalar katıksız orospu çocuğudur tefeciler duble orospu coxugu
Ben sana küfür etmedim adminler ilgileninLan aq totosu heryerden fırlama senin sulaleni sikerim
Bazen insanın işi ters gidebiliyor ödeyemiyor bankaya birşey dediğimiz yok avukatlarin i.neligini kastediyoruzYa ne orası öyle banka sana ne güzel bir hizmet sağlıyor ve bu enflasyona göre iyi bir faizle sen bankanın borcunu ödemiyorsun
Ya amaç zaten birsey almak degil itibar zedelemesi yaratip kisiyi cevresine karsi zor durumda birakarak odemeye zorlamak.. Benim arkadasimin evine gecen sene geldiler, esya sayimi yapip tutanak tutup bir sey almadan gitter tabi tum komsulara rezil oldular bu surecte.. Daha sonrasinda avukat bununlada yetinmeyip tum akrabalarini tek tek arayip durumu anlatmis.. En son borcunu dayisi kapatti ama tum aiesine ve cevresine rezil oldu.. Allah kimseyi bu duruma dusurmesin gercekten cok zor.. Ama dedigim gibi bu icra hususunda yasada çok bosluk var her turlu seyi yapabilirler tamamen avukatin vicdanina kalmiş..Bildiğine göre artık hacizlik bı durum yok evden gelip 1 çay kaşığı bile alamazlar.ama sen gidip teminat verip imza atıp avukatla falan anlastiysan o zaman ne olur bilmiyorum.milyon borcun olsun hiç teminat verme imza atma anlaşma yapma hiç bişey olmuyor
Sen parayı kumar yüzünden çekmedinmiKim ilgilenirse ilgilensin yeter he aq gotu neyin ne olduğunu nerden biliyorsunda heryere atliyorsun aq oğlu