- 5,692
- 3,921
- 113
Türkiye'den başka nerede başarısı var acaba sorabilir miyimBence Alex daha iyi Fenerbahçe ye gelmiş en iyi oyuncu adam oyun kurucu olmasına ragmen gol kralı asist kralı oluyordu frikik golleri zaten tartışılmaz efsane bir oyuncu
Sende haklısın bilmemek ayıp değil Türkiye'de de Hagi başarılı değildi 4 yıl üst üste şampiyon olanda Galatasaray değildi UEFA kupasını alanda Galatasaray değildi daha ne başarısı bekliyorsun Galatasaraya dünya kupası mi getirsinHagi ne yapmıs ki real madrid Barcelona da herkes oynar kaliteli olsaydı Türkiye de farkını gösterirdi iyi oyuncularla oynamak kolay tabi
burada bahsedilen takım degil oyuncu performans olarak alexin performansı türkiye de daha iyi takım olarak bakacaksan Galatasaray daha basarılı tabikiSende haklısın bilmemek ayıp değil Türkiye'de de Hagi başarılı değildi 4 yıl üst üste şampiyon olanda Galatasaray değildi UEFA kupasını alanda Galatasaray değildi daha ne başarısı bekliyorsun Galatasaraya dünya kupası mi getirsin
Futbol tek başına oynanan bir oyun olmadığı için takım olarak bakıyorum hatta şöyle bişey daha var Aykut kocaman Alexi kadro dışı bırakınca Fenerbahçe UEFA kupasında yarı final oynadı hatırlarsanburada bahsedilen takım degil oyuncu performans olarak alexin performansı türkiye de daha iyi takım olarak bakacaksan Galatasaray daha basarılı tabiki
Sende haklısın bilmemek ayıp değil Türkiye'de de Hagi başarılı değildi 4 yıl üst üste şampiyon olanda Galatasaray değildi UEFA kupasını alanda Galatasaray değildi daha ne başarısı bekliyorsun Galatasaraya dünya kupası mi getirsin
Lütfen beyler Gheorghe Hagi ile alex'i aynı kefeye koymuyalım..burada bahsedilen takım degil oyuncu performans olarak alexin performansı türkiye de daha iyi takım olarak bakacaksan Galatasaray daha basarılı tabiki
İyide burda karsılastırma yapılan futbolcular bireysel olarak eleştirdim ben katılmayabilirsin Alex iyi oynadığı halde tamamen akut ve aziz yıldırımın egosundan dolayı kadro dışı bırakıldı Aykut rekorunu geçmesin diye kadro dısı bıraktıysa hiç sasırmamFutbol tek başına oynanan bir oyun olmadığı için takım olarak bakıyorum hatta şöyle bişey daha var Aykut kocaman Alexi kadro dışı bırakınca Fenerbahçe UEFA kupasında yarı final oynadı hatırlarsan
Alex büyük oyuncuydu güzel kardeşim şöyle bizim lig standartlarimizin üzerinde bı oyuncuydu ama hiçbir zaman bı Hagi olamadı ben Trabzonsposluyum Galatasaray'ida pek sevmem ama Hagi muazzam bir oyuncuydu bunuda kabul etmek lazımİyide burda karsılastırma yapılan futbolcular bireysel olarak eleştirdim ben katılmayabilirsin Alex iyi oynadığı halde tamamen akut ve aziz yıldırımın egosundan dolayı kadro dışı bırakıldı Aykut rekorunu geçmesin diye kadro dısı bıraktıysa hiç sasırmam
Ben kötü demiyorum zaten olabilir haklısın tartısmaya gerek yok benim tercihim Alex olurdu fikrine saygı duyarımAlex büyük oyuncuydu güzel kardeşim şöyle bizim lig standartlarimizin üzerinde bı oyuncuydu ama hiçbir zaman bı Hagi olamadı ben Trabzonsposluyum Galatasaray'ida pek sevmem ama Hagi muazzam bir oyuncuydu bunuda kabul etmek lazım
Kısacası Hagi ))1976 dogumluyum. Fenerbahceliyim.
Hagi Romanya disina cikilamayan zamanda dünya üzülüyordu bunu bilen yok mu?
Giga kalacagim ve basaracagim dediginde Barcelonadan gönderemediler ilk sezonunda , kaldi ve basardi.
Galatasaraya transfer olurken Avrupa kupasi kazanilmasi halinde ekstra para alirim dedigjnde Galatsaray baskani ve bircok yoneticisu hayal bile edemedikleri icin bir taraflariyla gulerek kabul etmislerdi
Mustafa Denizlinin 100 de 51 lerini rafa kaldirip her avrupa macina yuzde 70 80 lerle cikti Hagili Galatasaray.
Alex'in şanssizligi Brezilyali olmasi bence. Cunku Brezilyali olup Alexin mevkiinde oynayan o kadar iyi futbolcular var ki Alexin esamesi okunmaz onlarin icinde hepimiz biliyoruz bunu ama Alex bir Alman bir Ingiliz bir Yugoslav yada bir Portekizli olsaydi o zaman belki Hagi ile.kiyaslanabilirdi.
Son noktayı koymuşsun qralll1976 dogumluyum. Fenerbahceliyim.
Hagi Romanya disina cikilamayan zamanda dünya üzülüyordu bunu bilen yok mu?
Giga kalacagim ve basaracagim dediginde Barcelonadan gönderemediler ilk sezonunda , kaldi ve basardi.
Galatasaraya transfer olurken Avrupa kupasi kazanilmasi halinde ekstra para alirim dedigjnde Galatsaray baskani ve bircok yoneticisu hayal bile edemedikleri icin bir taraflariyla gulerek kabul etmislerdi
Mustafa Denizlinin 100 de 51 lerini rafa kaldirip her avrupa macina yuzde 70 80 lerle cikti Hagili Galatasaray.
Alex'in şanssizligi Brezilyali olmasi bence. Cunku Brezilyali olup Alexin mevkiinde oynayan o kadar iyi futbolcular var ki Alexin esamesi okunmaz onlarin icinde hepimiz biliyoruz bunu ama Alex bir Alman bir Ingiliz bir Yugoslav yada bir Portekizli olsaydi o zaman belki Hagi ile.kiyaslanabilirdi.
sana gülüyorum futbol cahili türkiyede farkını gosterirdi nasıl bir cümledir uefa kupasını aldırdı o adam tek başına 3 büyüklere attıgı goller ve diger takımlara attıgı golleri bilmedigin içinHagi ne yapmıs ki real madrid Barcelona da herkes oynar kaliteli olsaydı Türkiye de farkını gösterirdi iyi oyuncularla oynamak kolay tabi