ınternet bankacılıgı dısında ımkansız malesef.yada para hesabında ise müşteri temsilcisi ile internet bnkacılıgı aktıf olan bır yakınına havale yapıp cekebılırsınBeyler halkbandan 3 k kredı cıktı sımdı atmden gıdıp alamıyorum baska turlu nasıl odemelerımı yaparım
biz unutmuştık nerden açtın yine konuyu şimdi millet bandamı çıkmış diye bankaya bakacakBeyler halkbandan 3 k kredı cıktı sımdı atmden gıdıp alamıyorum baska turlu nasıl odemelerımı yaparım
Kardes ne zmaan basvuru yaptınBeyler halkbandan 3 k kredı cıktı sımdı atmden gıdıp alamıyorum baska turlu nasıl odemelerımı yaparım
Ben hiç daglamadım 32 gündür o yara hala kanıyor ver şu 10.000 ziraat bitsin paraya olan hasret diyorum hergün iki kere girip bakıyorum hala degerlendirme aşamasındaAl iste biz o yarayi daglamistik nerden cikti bu simdi )
55 olduBen hiç daglamadım 32 gündür o yara hala kanıyor ver şu 10.000 ziraat bitsin paraya olan hasret diyorum hergün iki kere girip bakıyorum hala degerlendirme aşamasında
Kardes secimde bizde tanimayalim banada hic bisy vermediler hepsine basvurdum....devlet bana kredi değil hayat eve sığar uygulaması ile maske bile vermiyor 1 aydır millet ne şanslı
tanıyan mı var allah aşkınaKardes secimde bizde tanimayalim banada hic bisy vermediler hepsine basvurdum....
Ben İcralıktım bana verdiler 3.000Arkadaslar hacizi olana vermiyolar benim 1900 tl kalan hacizim vardi vermediler bddk ya sikayet ettim onlar banka ile iletisime gectiler ve mail yolu ile red geldi sms falan beklemeyin 1 nisanda basvurdum bende....
Bankaya mı başka yere mi icra?Ben İcralıktım bana verdiler 3.000
Güzel kardeşim İnterneten İnternet müşterisi veya Bayramdan sonra en Yakın Bankaya gidip hesap açtırıcanBeyler halkbandan 3 k kredı cıktı sımdı atmden gıdıp alamıyorum baska turlu nasıl odemelerımı yaparım