- 10,187
- 6,033
- 113
dostlar 500 tl var harçlık avansımda bunu nasıl nakite çevirebilirim ödemelerim var evden de çıkamıyorum kuyumclarda kapalı zaten bi yol gösterebilecek varmı
Marketlere sor kardeşim %10 komisyon alırlardostlar 500 tl var harçlık avansımda bunu nasıl nakite çevirebilirim ödemelerim var evden de çıkamıyorum kuyumclarda kapalı zaten bi yol gösterebilecek varmı
Ben biliyorumdostlar 500 tl var harçlık avansımda bunu nasıl nakite çevirebilirim ödemelerim var evden de çıkamıyorum kuyumclarda kapalı zaten bi yol gösterebilecek varmı
Neymis reis sjsjBen biliyorum
Kart ile kripto para alıp nakite çevirebilirsindostlar 500 tl var harçlık avansımda bunu nasıl nakite çevirebilirim ödemelerim var evden de çıkamıyorum kuyumclarda kapalı zaten bi yol gösterebilecek varmı
İlk önce tavayı alıyorsunNeymis reis sjsj
dostum onlar hemen iadeyi geçiyormu hesaba sanmam öyle olduğunıKardeşi n11 hesap açıyon 500 liralık ürün alıyo nakit avans sonra iptal ediyon ve para nakit olarak hesabında nu kıyagıda kimseye yapmam yapamazsam yaz bana özelden
ana para çevrimi isteyecekler orda da patlarsak kötü olurDostum kredi kartı ile yatırım olan sitelere yatır paparadan çek
dostum ana para çevrimi varHiç gereği yok üstüne komisyon ver diyenler var hiç bakma gir betasusa kart yatırım yapacağım de sana site verecekler oradan ödeme yap talep ver hesabında paparadan çekersen veya atm den gönderirler
Hemen geçiyor her ay yapıyorum kardeşim bende öğrenciyim bazen 30 dk beklediğim oluyor ama geçiyor 1 tl kesinti de yok yap bunu benide görürsen şans parası harika olurdostum onlar hemen iadeyi geçiyormu hesaba sanmam öyle olduğunı
1.30 dur dostum 100 er 100 er oyna çekersin ben maç veririm sanadostum ana para çevrimi var