Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,084
2,617
113
bol şans

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,043
47,864
113
Eyvallah saolasin konu icinde para muhabbeti istemdikleri icin odulden bahsedemedim bos gecmem.ama bu aksam oldugu gibi gelirse cekilis acipta bol sans bile yazmadan sadece begenip gidenlerin odul almasini sitemedim o yuzden basligi bu sekilde attim.hepimize bol sans ilk mac gelirse 5i beklerim artik

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Eyvallah saolasin konu icinde para muhabbeti istemdikleri icin odulden bahsedemedim bos gecmem.ama bu aksam oldugu gibi gelirse cekilis acipta bol sans bile yazmadan sadece begenip gidenlerin odul almasini sitemedim o yuzden basligi bu sekilde attim.hepimize bol sans ilk mac gelirse 5i beklerim artik
Bız biliriz kim dogru kim yanlış kimse kardes reisim merak etme :)) bol şans da kupon mıktar tutar göremedim insallaj gelire

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,043
47,864
113
Bız biliriz kim dogru kim yanlış kimse kardes reisim merak etme :)) bol şans da kupon mıktar tutar göremedim insallaj gelire
Hep miktarli atardim bu sefer miktar yazmak istemedim.miktar yazinca farkli muhabbetler oluyor o yuzden boyle actim.ama kupon tutarsa sana atarim kuponun kazancini.bikac arkadasa odul vericek kadar veriyor