- 87,866
- 47,752
- 113
Bol şanslarSabahin korunde uyandik maksat vakit gecsinEkli dosyayı görüntüle 300313
Takibe gerek yok be tutsa sevinmem yatsa uzulmem mac sonu bakarim.kayip bonusu basmisdim gelirse kupon parasi yapcam 😁 forumda kimse yok bitek sen varsinRibaund da 9 oldu son çeyreğe kalmayacak heralde
Olsun kazanç kazançtır birilerinin kazanması bizi mutlu eder 😂Takibe gerek yok be tutsa sevinmem yatsa uzulmem mac sonu bakarim.kayip bonusu basmisdim gelirse kupon parasi yapcam 😁 forumda kimse yok bitek sen varsin
Senin eski nick ne ben seni hic gormuyordum bikac gune kadarOlsun kazanç kazançtır birilerinin kazanması bizi mutlu eder 😂
Yok ben hiç değiştirmedim günde 3 4 defa uğrarım buralara sana denk gelmemiştir 😂Senin eski nick ne ben seni hic gormuyordum bikac gune kadar
O ite 50 barem aciliyor artigi sayiya bak2 sayı atıp 1 ribaund alamadı onu sona bırakacak illa
Eyw bro saolsinBol sans abi
Diğerleri iyi atmış buna attırsn yok heralde zaten oyunda da değil şimdiO ite 50 barem aciliyor artigi sayiya bak
Vark bayagi acilmis oyuna girmeyebilir fark dahada acilirsa zaten girmez kapanirsa girer2 sayı atıp 1 ribaund alamadı onu sona bırakacak illa