- 86,646
- 66,067
- 113
Neden olmasin abi 2 masa tenisi kuponuna bakar @Umutks41 nerde 2 gözümün çiçeği
Onu bende dusunuyorum Alakamı Kesıcem Bu ulkedenvalla şuan için asıl amacım ne bilmiyorum ama hayırlısıyla şu okul bitsin güzel bir işe girip 1-2 sene bişiler kazanayım direkt yurt dısına kacıp kendimi de gelecekteki ailemi de bu bataklık olmus ülkeden kurtarmak istiyorum
imkan falan beklememek lazım direkt ilk fırsatta kacmak lazım kafaya koyup. allaha sükür güzel bir ünide yurtdısında da is yaptırabilecek bir bölümde okuyorum dilim de iyi sayılır. en kötü türkiyde işsiz sürünmektense yurtdısında sürünürüm, insana saygısı olan bir yerde sürünmeyi tercih ederimOnu bende dusunuyorum Alakamı Kesıcem Bu ulkeden
Hikayeler hikayeler bunları bilen biri forum sitelerinde de çürümez ağa hikaye anlatma bizeimkan falan beklememek lazım direkt ilk fırsatta kacmak lazım kafaya koyup. allaha sükür güzel bir ünide yurtdısında da is yaptırabilecek bir bölümde okuyorum dilim de iyi sayılır. en kötü türkiyde işsiz sürünmektense yurtdısında sürünürüm, insana saygısı olan bir yerde sürünmeyi tercih ederim
cürüdügümü nereden biliyorsun knk hayatıma dair ne gibi bir fikrin var ki, sıkıntıdan zaman geçirmek için giriyoruz buraya twitterda instagramda takılmak yerine buradayımHikayeler hikayeler bunları bilen biri forum sitelerinde de çürümez ağa hikaye anlatma bize
Dostum burasi sadece kumar oynamak icin gelincek bi ortam degilki. Yani sen teknolojiyle alakali bir paylasim yapsan,baskan demez sana, sen napiyorsun burda die millet isin girgirinda eglencesinde. Ama soylede bir gercek var,hayata dair kendini ne kadar gelistirirsen gelistir ne kadar donanimli olursan ol kumar elini kolunu baglar.Hikayeler hikayeler bunları bilen biri forum sitelerinde de çürümez ağa hikaye anlatma bize
Parası olmadığı için öyle düşünüyor serdar ortaç ın hayatına baksın anlar o zamanDostum burasi sadece kumar oynamak icin gelincek bi ortam degilki. Yani sen teknolojiyle alakali bir paylasim yapsan,baskan demez sana, sen napiyorsun burda die millet isin girgirinda eglencesinde. Ama soylede bir gercek var,hayata dair kendini ne kadar gelistirirsen gelistir ne kadar donanimli olursan ol kumar elini kolunu baglar.
Sen dusunuyosunki mesela ben yabanci dil bilsem okusam etseydim kumar oynamazdim ve basarili biri olurdum die dusunuyorsun ama isin ozu oyle degil.
Aynen oyle bak cok guzel bir ornek serdar ortacParası olmadığı için öyle düşünüyor serdar ortaç ın hayatına baksın anlar o zaman