Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesabım Patladı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,941
47,272
113
Arkadaslar saat 1 gibi gelirse cekilis konusu acmistim 2 macim kalmisti simdi para suna lazim buna lazimdi diycem ama emin olunki suankı tek umudum oydu az once cash ne veriyor diye siteye girdim bakdim kuponum 377 liraya bozdurulmus sonra 50 liraya masa tenisi oynanmis sonra slota girip slot oynanmis cekimde yalmaya calismis hem oayfix hem havale ile 2 side redlenmis sonra gidip rulet ve slot oynamis 540 liraya kdr cikip bakiyemi sifirlamis.simdi abi hesabi patlattin parayi cekemedin neden kaynediyorsun sen nasil bi srefsizin ccugusun ulan.allah senin belani versin öl geber ne gecti simdi aline allah senin canini alsin diycem ama almasin insallah kör olursun haysiyetsz kopek senin gibiler yasamasin geberinScreenshot_20221227-035553_Chrome.jpgScreenshot_20221227-034703_Chrome.jpg

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,717
6,620
113
Arkadaslar saat 1 gibi gelirse cekilis konusu acmistim 2 macim kalmisti simdi para suna lazim buna lazimdi diycem ama emin olunki suankı tek umudum oydu az once cash ne veriyor diye siteye girdim bakdim kuponum 377 liraya bozdurulmus sonra 50 liraya masa tenisi oynanmis sonra slota girip slot oynanmis cekimde yalmaya calismis hem oayfix hem havale ile 2 side redlenmis sonra gidip rulet ve slot oynamis 540 liraya kdr cikip bakiyemi sifirlamis.simdi abi hesabi patlattin parayi cekemedin neden kaynediyorsun sen nasil bi srefsizin ccugusun ulan.allah senin belani versin öl geber ne gecti simdi aline allah senin canini alsin diycem ama almasin insallah kör olursun haysiyetsz kopek senin gibiler yasamasin geberinEkli dosyayı görüntüle 291270Ekli dosyayı görüntüle 291271
Abi çok garıp nasıl yapmış acaba

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,133
5,173
113
Arkadaslar saat 1 gibi gelirse cekilis konusu acmistim 2 macim kalmisti simdi para suna lazim buna lazimdi diycem ama emin olunki suankı tek umudum oydu az once cash ne veriyor diye siteye girdim bakdim kuponum 377 liraya bozdurulmus sonra 50 liraya masa tenisi oynanmis sonra slota girip slot oynanmis cekimde yalmaya calismis hem oayfix hem havale ile 2 side redlenmis sonra gidip rulet ve slot oynamis 540 liraya kdr cikip bakiyemi sifirlamis.simdi abi hesabi patlattin parayi cekemedin neden kaynediyorsun sen nasil bi srefsizin ccugusun ulan.allah senin belani versin öl geber ne gecti simdi aline allah senin canini alsin diycem ama almasin insallah kör olursun haysiyetsz kopek senin gibiler yasamasin geberinEkli dosyayı görüntüle 291270Ekli dosyayı görüntüle 291271
Geçmiş olsun aşırı sinir bozucu

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,133
5,173
113
Bu sitede 2 adımlı doğrulama yok mu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,941
47,272
113
Geçmiş olsun aşırı sinir bozucu
Sorma kardes,sigaram yok diye bozup cekicekdim ama gelicek olan para lazimdi bide kuponun tutacafina iniyordum kiyip bozmadim kuponu haysiyetsiz kopek girmis bide cekemeyip kasitli kaybetmis adi insan.bu arada site ile ilgili suphem yok kesin burdan bi kahpe yapti bu isi.

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,133
5,173
113
Vardirda bnde 2 telefon yokki nasil aktif edicem onu.sms guvenligi olsa onu acardim
2 telefon olmasına gerek yok ki. 2 adımlı doğrulama bölümünü aktfilestiriyorsun sana kurulum kodu veriyor o kodu kopyalayıp uygulamadaki yere yazıyorsun.Kurulumu yaptıktan sonra uygulamada oluşan anlık kodu siteye yazıyorsun kurulmuş oluyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,941
47,272
113
2 telefon olmasına gerek yok ki. 2 adımlı doğrulama bölümünü aktfilestiriyorsun sana kurulum kodu veriyor o kodu kopyalayıp uygulamadaki yere yazıyorsun.Kurulumu yaptıktan sonra uygulamada oluşan anlık kodu siteye yazıyorsun kurulmuş oluyor
Valla yanlisim yoksa daha once denedim 2 tkfn gerekiyordu diye hatirliyorum.kodu yazana kdr sure doluyordu yazamiyordum bi turlu.onda oturu 2 tlfn lazim fiye aklim kalmis olabilir.ya buna ne gerek varki sms olayi olsa yeterdi zaten bu cok ugrastirici bi is.moralimin icine sicti serefsiz herif

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,679
372
83
Hocam geçmiş olsun ayni muhabbet benimde kingbetde başıma geldi.inşallah ismini cismini öğrenirsinde deşifre olur ibne