Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesabıma Fazladan Gelen Çekim

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Dostlar hesabima 1k cekim vermistim.Fazladan 1k gondermisler.yqni iki kez yollamis site parayi.Ama ben iade ettim.Sizce yapmasamiydim😀Ama fazladan yollandıgıni canli destek hemen soyledi.bende yalanlayamadim

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Canlı desteğin hemen söylemesi bir şey degistirmezdi hocam kapına almaya gelecek halleri yoktu :D

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
178
63
Dostlar hesabima 1k cekim vermistim.Fazladan 1k gondermisler.yqni iki kez yollamis site parayi.Ama ben iade ettim.Sizce yapmasamiydim😀Ama fazladan yollandıgıni canli destek hemen soyledi.bende yalanlayamadim
devamlı oyandığın site mi

gokhanturan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
791
324
63
En iyisini yapmissin kardesim. Eger surekli oynadgn siteyse en iyisini yapmissin. Bi gun yatrim yaptgnda yine senden alrlardi o parayi. Bir tanidigin basina gelmisti. Ama bu hareketine karsin bi jest yapmalari lazm. Bence talep et yani

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,921
1,156
113
kardeşim sizin gibi iyi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor bu kumar bataklığı hahahahaha yalanlayamazdım diyor bide sakljfklasjfas ah ulan ahh

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
937
308
63
Jest e jestle karşılık vermek bunu elindeki 1k bitince cevabı sen bulursun konu açmaya gerek yoktu

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
banada sekabet yapmıştı 400 tl fazladan gelmişti çekime ek olarak. canlı desteğe bağlanıp aynı hesaba tekrar göndermemi istediler. doğru olanı yapmışsın. için rahat hiç değilse diğer türlüsünü düşünme o kötü :D

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Devamli oynadıgım site dostlar.Sabah cekim vermistim .sitede yatirildi gozükuyordu,ama hesabima girdigimde yatmamisti.destege baglandim bnden son 24 saatlik banka hesap hareketimi istedi.Yatmis oldugunu idaa ettiler.bende 24 saatlik hareketi yolladim.onlarda yatmadigini gorunce o sırada 2 kere birden geldi para.tabi bende soylemedim.sadece tesekkur ederek param geldi dedim😂ama aynı dk icinde fazla yollandı dediler.Bende salak yapsammi diye dusundüm ama sonra bosver dedim ya.Belki envoy otomatik havale ile site üyesi biri yollamistir dedim.haram para yemeyelim bide.verdikleri iban noya geri yolladim 1k parayı.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Siteler günlük en kötü geliri 100k gelen paraları görsen hey gidi hey burda soru şu olmalı bence, örnek elindeki 1k bitti.
siteye yazdın dedinki merhabalar kaybım cok var. 50lira bonus verirmisiniz .
Malesef bonus hakkınız yok diyecek :)
o yüzden site sana 50 lira vermeyi uygu görmezken bilmiyorum

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Vallah ispor yollamıştım 3k cekimi iki kere eski alt yapısında bakiye hep eksi 3 k gözüküyordu hep arıyorlardı parayi yollayin diye sonra alt yapi değiştirdiler 50 e 50 almıştım unutulmustur diye 500 cekim vercem adamlar dedi zamaninda fazla aldiginiza sayın resmen not tutmuşlar 1 sene sonra 500 u mu yolamadilar

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Devamli oynadıgım site dostlar.Sabah cekim vermistim .sitede yatirildi gozükuyordu,ama hesabima girdigimde yatmamisti.destege baglandim bnden son 24 saatlik banka hesap hareketimi istedi.Yatmis oldugunu idaa ettiler.bende 24 saatlik hareketi yolladim.onlarda yatmadigini gorunce o sırada 2 kere birden geldi para.tabi bende soylemedim.sadece tesekkur ederek param geldi dedim😂ama aynı dk icinde fazla yollandı dediler.Bende salak yapsammi diye dusundüm ama sonra bosver dedim ya.Belki envoy otomatik havale ile site üyesi biri yollamistir dedim.haram para yemeyelim bide.verdikleri iban noya geri yolladim 1k parayı.
kral güldürdün :) haram para yemeyelim haha:D harbi bu iyiydi