- 3,502
- 1,252
- 113
https://www.216hilbet.com/#/ bol şans
Ben meseleauye olmadan ip dedi bana
SorBende almadım uye olsam ip cıkmazı derlermi
35 000 bin tl mi vermediler bu yaz üyeliğimi kapattı dolandırıcı sitedir
belli zaten üye olan herkeze hemen hemen ip cıkmazı demiş bana bile dediler ilkez üye oldum ip dediler35 000 bin tl mi vermediler bu yaz üyeliğimi kapattı dolandırıcı sitedir
para çekerken mibelli zaten üye olan herkeze hemen hemen ip cıkmazı demiş bana bile dediler ilkez üye oldum ip dediler
şimdi yine sordum ıp çakışması var diyor ahahbelli zaten üye olan herkeze hemen hemen ip cıkmazı demiş bana bile dediler ilkez üye oldum ip dediler
uye olmadan once sordum tc.mi verdim ip cıkmazı diyecekseniz dedim bosa uye olmayın kontorolunu saglayın tc.mi veriyorum dedim bi sorun olmaz uye olun dedi canlı üye oldum tekrardan canlı destek hattına baglandım malesef hefendim ip cıkmazı mevcut isterseniz deneme amaclı 20tl yatırın dedi bana bende hesabımı kapatın hemen dedim size 20 diyil 20kurş bile yatırmam dedim cıktım siteden zaten uye olmayın bosuna kazansanız bile vermezler paranızı bunlarpara çekerken mi
Şimdi de yok diyorlar Allah Allahuye olmadan once sordum tc.mi verdim ip cıkmazı diyecekseniz dedim bosa uye olmayın kontorolunu saglayın tc.mi veriyorum dedim bi sorun olmaz uye olun dedi canlı üye oldum tekrardan canlı destek hattına baglandım malesef hefendim ip cıkmazı mevcut isterseniz deneme amaclı 20tl yatırın dedi bana bende hesabımı kapatın hemen dedim size 20 diyil 20kurş bile yatırmam dedim cıktım siteden zaten uye olmayın bosuna kazansanız bile vermezler paranızı bunlar