Iyi geceler arkadaslar ben dun gece 3k kazwndom hatta dagittim birazda ama ayni sabahinda bitirdim parayi ne borclari verebildim ne de baska birsey oyle pismanlik duyuyorum ki hirs insani bitirir yemin ederim vicdanim sizliyor.
Ah be dostum neden ayırmıyorsun kenarı ya çok kızıyorum şuan sana gerçektenIyi geceler arkadaslar ben dun gece 3k kazwndom hatta dagittim birazda ama ayni sabahinda bitirdim parayi ne borclari verebildim ne de baska birsey oyle pismanlik duyuyorum ki hirs insani bitirir yemin ederim vicdanim sizliyor.
Sorma bende kendime o kadwr kizginim ki yavAh be dostum neden ayırmıyorsun kenarı ya çok kızıyorum şuan sana gerçekten
üzüldüm kötü olmuş geçmiş olsun dostumIyi geceler arkadaslar ben dun gece 3k kazwndom hatta dagittim birazda ama ayni sabahinda bitirdim parayi ne borclari verebildim ne de baska birsey oyle pismanlik duyuyorum ki hirs insani bitirir yemin ederim vicdanim sizliyor.
Sevinvim bir gun surmedi kendi kendime yaptım yavüzüldüm kötü olmuş geçmiş olsun dostum
Hem daha fazlaydi hemde azicik 3 5 elime kalsin diyehırs yapmandaki amaç neydi peki borçların kazandığın miktardan daha mı çoktu az biraz bana da kalsın diye yükseltmek için mi hırs yaptın nedir
Bekarimda reis oyle pismanlik duyuyorum ki yeminle nasil boyle bi hata yaptim3k kazansaydim onun 2.5k kenardaydı kral bekarsan sorun yok hırs iyidir evlenince hırsın yerini açlık hissi aldığı için durduruyorsun kendini buna eminol. O yüzden takma daha ne 2 3k gelir gider allah can sağlığı versin yeter
Kardesim yarin yine aynisi olsa yine yaparsin bu insanin doğasında var her zaman daha çok ister. Örnek, cocukken bisiklet isterdin 18 19 yasinda motorsiklet yas biraz daha buyudugunde araba istersin biraz daha buyuyup evlendiginde ev istersin yani bu boyledir insan oğlu açtır ve asla doymazBekarimda reis oyle pismanlik duyuyorum ki yeminle nasil boyle bi hata yaptim
Borclarimin bir kismini verip rahatlamak verken sıkıntıya strese girmek akil isi değilKardesim yarin yine aynisi olsa yine yaparsin bu insanin doğasında var her zaman daha çok ister. Örnek, cocukken bisiklet isterdin 18 19 yasinda motorsiklet yas biraz daha buyudugunde araba istersin biraz daha buyuyup evlendiginde ev istersin yani bu boyledir insan oğlu açtır ve asla doymaz
hepimizin yaptığı klasik hatalar elinde borcunu tam karşılayacak paran varsa asla borcunu ödemezsin yükselteyim biraz bana kalsın ondan sonra borcumu öderim dersinBekarimda reis oyle pismanlik duyuyorum ki yeminle nasil boyle bi hata yaptim
O meblalara rahat cikabilen biriyim ama rahatta bitiren biriyim baska xaman kaybetsem bu kadar koymazdi dost yavKardeşim geçmiş olsun yeri gelşyo 100 atp 160 170 çektiğim oluyo kar kardır diyip hepimizde hırs var ama yakalamışken o meblağları birazını fitil yapıp 400 500 de yakıosan yak nefsini körelt genede takma fazla bi kaç gün ara ver
Tamamiyla oyle oldu kemdi evimde olsam oynamazdim ama guebette para lazim diye devam ettim sanirim kesicem kendimi yavhepimizin yaptığı klasik hatalar elinde borcunu tam karşılayacak paran varsa asla borcunu ödemezsin yükselteyim biraz bana kalsın ondan sonra borcumu öderim dersin
Kazanmqk birsey degilde su siralar kaybetmek icin durumum yoktu su siralar sirasi degildi nasil boyle bir hataya dusebikdim ki yavBise olmaz gene kaznirsin 2 k bise dil
Çok üzüldün inan helede bayram üstü ve borcun vardı ah be kardesim ahhIyi geceler arkadaslar ben dun gece 3k kazwndom hatta dagittim birazda ama ayni sabahinda bitirdim parayi ne borclari verebildim ne de baska birsey oyle pismanlik duyuyorum ki hirs insani bitirir yemin ederim vicdanim sizliyor.