- 223
- 85
- 28
Adamlar dolandırıcılıkta çağ atlatıyorlar . Şimdide bunlar çıktı .
Ekli dosyalar
-
763.3 KB Görüntüleme: 170
aynı sms geldi biraz önce her numaraya sms yolluyorlar ayda 20 sms geliyorAdamlar dolandırıcılıkta çağ atlatıyorlar . Şimdide bunlar çıktı .
Aradım valla cevap verseydi bir güzel sövüp stres atacaktım içlerine doğdu herhalde cevap vermediler 🙄aynı sms geldi biraz önce her numaraya sms yolluyorlar ayda 20 sms geliyor
az önce banada geldiAdamlar dolandırıcılıkta çağ atlatıyorlar . Şimdide bunlar çıktı .
@Bzeyneldane aynen yarım gün kanka banada geldi aynı mesaj zaten belli ediyorlar doladirici olduklarını arefe günü yaziyorlarAradım diyorum ki mesainiz ne hikmetse devam ediyor oysa bugün her yer yarım gün, size helal olsun dedim. Kadın güldü kapattı suratıma
Ekli dosyayı görüntüle 355431
Bnada ayni kisi kac gundur yaziyorAdamlar dolandırıcılıkta çağ atlatıyorlar . Şimdide bunlar çıktı .
Ayakta uyuyorsun otele parA veriyorsun anil.bu yontem 1 yildan fazla suredir var burdada magdur olan cok oldu hatta taksit yapip odeyenler oldu 😁😁 adamlar iyi para kazandi bu yontemle, simdi farkli taktikler ariyorlar yemiyor artik kimse bunuAdamlar dolandırıcılıkta çağ atlatıyorlar . Şimdide bunlar çıktı .
Looo niye guluon 🤣Ayakta uyuyorsun otele parA veriyorsun anil.bu yontem 1 yildan fazla suredir var burdada magdur olan cok oldu hatta taksit yapip odeyenler oldu 😁😁 adamlar iyi para kazandi bu yontemle, simdi farkli taktikler ariyorlar yemiyor artik kimse bunu
Artık kimse yemez bunu mesleği bitti bunlarınAyakta uyuyorsun otele parA veriyorsun anil.bu yontem 1 yildan fazla suredir var burdada magdur olan cok oldu hatta taksit yapip odeyenler oldu 😁😁 adamlar iyi para kazandi bu yontemle, simdi farkli taktikler ariyorlar yemiyor artik kimse bunu