- 1,615
- 4,826
- 113
YineBugün kü nba bülteni hiç hoşuma gitmedi sanki maçlar çok sakat gibi bunları seçtim de sizce nasıl oynanır mı daha yatırmadım ona göre yatırıcam
Ekli dosyayı görüntüle 205398
Huso bu kdr mac yazma kardes.nba zaten yazi tura gibi dun cok sansliydin geldi her zaman o sans olmaz bu kdr zorlama.bol sans simdidenBugün kü nba bülteni hiç hoşuma gitmedi sanki maçlar çok sakat gibi bunları seçtim de sizce nasıl oynanır mı daha yatırmadım ona göre yatırıcam
Takip edersen 10 bile gelir dost , ama Robert williams ve Harris güvenilmezHuso bu kdr mac yazma kardes.nba zaten yazi tura gibi dun cok sansliydin geldi her zaman o sans olmaz bu kdr zorlama.bol sans simdiden
Ya orası öylede az maç olunca oran yapmıyor işte zaten bugün nba kısır geçebilir o yüzden alt üst e hiç girmedim oyuncu yapacamHuso bu kdr mac yazma kardes.nba zaten yazi tura gibi dun cok sansliydin geldi her zaman o sans olmaz bu kdr zorlama.bol sans simdiden
Güzel kupon ama kyle kuzma ve Montreal harrel değerlendirilir ayrıca en çok üst gibi duran golden beokklyn maçıYa orası öylede az maç olunca oran yapmıyor işte zaten bugün nba kısır geçebilir o yüzden alt üst e hiç girmedim oyuncu yapacam
Robert Williams ı bilerek yazdım sebebi şu ne zaman j.brownu yazsam gelmiyor j.tatum geliyor j.tatumu yazdığımda da j.brown geliyor bu ikili beni krize soktu bende ikisini oynamicam dedim artık Williams baya ribaund alıyor bide rakip çok kaçırır bugün ona güvenerek yazdımTakip edersen 10 bile gelir dost , ama Robert williams ve Harris güvenilmez
Morant baremi yüksek ya birde wizardsta beal kuzma harrel caldwell Pope dinwiddie hemen hemen hepsi savunama ribaundunu çok iyi alıyorlarKyle kuzma yazılır dediğin gibi doğru ama karşı da da ja morant var d.brook eksik bütün yük onda her türlü atıyor adam
He ya sorma bu torontoda da var siakam ve venvleet aynı şekil kuzma ve beal bu tür ikililerde hep biri geliyorRobert Williams ı bilerek yazdım sebebi şu ne zaman j.brownu yazsam gelmiyor j.tatum geliyor j.tatumu yazdığımda da j.brown geliyor bu ikili beni krize soktu bende ikisini oynamicam dedim artık Williams baya ribaund alıyor bide rakip çok kaçırır bugün ona güvenerek yazdım
Vanvlet büyük ihtimal yok bugün siakam da o yüzden rahatımHe ya sorma bu torontoda da var siakam ve venvleet aynı şekil kuzma ve beal bu tür ikililerde hep biri geliyor
Bol şanslar.ŞimdidenBugün kü nba bülteni hiç hoşuma gitmedi sanki maçlar çok sakat gibi bunları seçtim de sizce nasıl oynanır mı daha yatırmadım ona göre yatırıcam
Geleceği varsa her türlü gelir ilk yaptığım kupon oynadım valla kısmet bakalım artıkHadi bakalım ne olacak görelim