- 6,720
- 2,433
- 113
Bana göre ne messi ne ronaldo en iyisi İbrahimovic ve onun hayat hikayesi. İbretlikkk. İzlemenizi tavsiye ederim.
Şu forumda şunu anlayabilcek son insandın yanılmamışımbiz fakir insanları bize para lazım dolar lazım kelle lazım paça lazım..
Egoist değil de kendini beğenmiş diyelim , o da yakışıyor be başkan herifeİbrahimovic demek Egoist demek
Ayrı bi hava katıyor demiEgoist değil de kendini beğenmiş diyelim , o da yakışıyor be başkan herife
burun reisBana göre ne messi ne ronaldo en iyisi İbrahimovic ve onun hayat hikayesi. İbretlikkk. İzlemenizi tavsiye ederim.
ego yakısıyor ama adamaOyunculuğu iyi olabilir egosu çok yüksek insanlığıda yok bi Ronaldo messi gibi olamaz
En sevmedigim futbolcu bu.cok gicik oluyorum bunaBana göre ne messi ne ronaldo en iyisi İbrahimovic ve onun hayat hikayesi. İbretlikkk. İzlemenizi tavsiye ederim.
dost iyidir aslında ya😂En sevmedigim futbolcu bu.cok gicik oluyorum buna
Yok be kardes.bi pozisyonda rakip oyunc bunu gormedi adamin arkasindaydi yanlislikla yavas bi sekilde ayagina basti adami oyle bi ittiki adamin boynu kirilcakti.sonra gitti ayakkabisinin tozunu sildi ayagi acimamis yani pislenmis ona kismiz karaktersiz.ordan beri nefret ediyorum bundan.ayrica futboldada cok egoist rakip defans biliyor bu adinin pas vermiycegini bostaki adam gitmiyorlar bile.valla en gici oldugum futbolcu budost iyidir aslında ya😂