- 1,512
- 894
- 113
Beni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
kolpadır yolla de gitsinBeni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
Kolpa hocam büro sormaz direk eve tebligat gönderirBeni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
KolpaçinoBeni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
Bana her 4 günde değişik değişik no karla geliyor bende onlara her seferinde çeşit çeşit sövüyorumBeni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
Dün ortak arkadaşlarla otururken cezların konusu geçti fazla muhabetim yoktu çocuklarla hepsi garanti bankasından oynuyormuş banka riskli payfix kripto ile oynayın diye uyardım dağılıp eve geçtik falan sabahta hatun arayınca acaba mı dedim haklısın ama ptt ye adres verirler gönderirKolpa hocam büro sormaz direk eve tebligat gönderir
Bizde ülke diye bisey kalmamış dost hersey almis başını gitmiş kiralar 7 bin olmuş asgari ücret 5.500 komedi 1 ay çalış kazandığın maas kırana yenmesin eşitlik yok Küba gibi olabilsek keşke arastirdigima göre herkes aynı maas alıyormuş ayrım yokmus devlet ew araba veriyormuş burda çalış çabala boş peynir 150 tl olmus kilosu18 milyonluk İsvivcrede 50 bin vatandaş imza topladığı takdirde kanun askıya alınır ve halkoylamasina gidilir.Dunyanin en zengin ülkesi olmaya aday , her türlü güzellik , zenginlik , tarım , sanayi ve ulaşım imkanlarına sahip vatanın haline bakın.Temiz ellerde ekonomisi yüzlerce trilyon dolar seviyesinde olabilecek şu güzel ülkenin haline bakın.
MUHTARA YOLLA DE, MUHTAR ZATEN BENİM DEDEM FALAN DE BAKALIM NE DİYECEKBeni 0544 lü bir numara aradı icra dosyanız oluştu eve mi muhtarlığa mı yollayalım diye bunlar kolpa mı işin peşine düşeyim mi borç harç yok
pardon hangi semtte 7 bin kira ya hemen tutalım? hahahah 15 bin tl den aşağı evler ancak istanbula 20 km uzaklıktaki taşra semtler.Bizde ülke diye bisey kalmamış dost hersey almis başını gitmiş kiralar 7 bin olmuş asgari ücret 5.500 komedi 1 ay çalış kazandığın maas kırana yenmesin eşitlik yok Küba gibi olabilsek keşke arastirdigima göre herkes aynı maas alıyormuş ayrım yokmus devlet ew araba veriyormuş burda çalış çabala boş peynir 150 tl olmus kilosu
Demek istediğimde bu 20 bin maas alıyozmupardon hangi semtte 7 bin kira ya hemen tutalım? hahahah 15 bin tl den aşağı evler ancak istanbula 20 km uzaklıktaki taşra semtler.
20 binin asgari ücret olması lazım mevcut enflasyonda matematiksel olarak. normal bi maaşın da 30 bin civarı olması gerekir. ama neyse burası Türkiye ortadoğu bataklığı. aynen devamDemek istediğimde bu 20 bin maas alıyozmu