- 3,376
- 3,895
- 113
Beyler merhaba yaklaşık 250 bin borcum vardı ve borçlarım icralık olmustu gittik hepsini ödedik suan borcum kalmadı fakat hiç kredi kartım yok icradan sonra bankalar kredi kartı çıkarabilir mi bilgisi olan varmıdır
Yalan böyle bişey yokBildiğim kadarı ile kara listeden çıkman 5 sene olağan üstü bir şey olmaz ve af çıkmaz ise
Sabit maaşın varsa reis garanti bankası verir muhtemelen dene şansınıDiğer bankaların verme ihtimali yokmudur
Enpara kredi karti, garanti bankasi, denizbank, teb bunlari deneyebilirsin.Diğer bankaların verme ihtimali yokmudur
çalışıyorsan maaş bankanla görüş verirler muhtemelen benimde vardı 5 ay önce kapattım icrayı ziraatten 100K kredi kartı verdilerBeyler merhaba yaklaşık 250 bin borcum vardı ve borçlarım icralık olmustu gittik hepsini ödedik suan borcum kalmadı fakat hiç kredi kartım yok icradan sonra bankalar kredi kartı çıkarabilir mi bilgisi olan varmıdır
3 4 tane açık icra dosyam var sence benim şansım ne maaş 38 k bordro varçalışıyorsan maaş bankanla görüş verirler muhtemelen benimde vardı 5 ay önce kapattım icrayı ziraatten 100K kredi kartı verdiler
Açık dosyan varsa %0 kanka her bankanın sisteminde direk ekrana çıkıyor o dosyalar onaylamaz hiçbiri3 4 tane açık icra dosyam var sence benim şansım ne maaş 38 k bordro var
Yanlış anlama ama 38 k maasin varken nasil icralik olmayı başardın3 4 tane açık icra dosyam var sence benim şansım ne maaş 38 k bordro var
Benim tebden icralik iki dosyam vardi. Çok şükür 7 ay önce kapadim sonra ki ay maas bankam olan yapı kredi 35k kredi kartı 22k esnek hesap verdiBeyler merhaba yaklaşık 250 bin borcum vardı ve borçlarım icralık olmustu gittik hepsini ödedik suan borcum kalmadı fakat hiç kredi kartım yok icradan sonra bankalar kredi kartı çıkarabilir mi bilgisi olan varmıdır
Merhaba kardeşim teşekkür ederim bilgi için benimde yapı kredi bankası ama açık dosya olduğu için vermediBenim tebden icralik iki dosyam vardi. Çok şükür 7 ay önce kapadim sonra ki ay maas bankam olan yapı kredi 35k kredi kartı 22k esnek hesap verdi