Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İddaa'yı kazanma Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,033
3,638
113
Arkadaşlar tahminimce iddaa'nın para verme günleri vardır belki bu 2 ayda bir denk gelebilir fakat o günlerden biri de bugün saat 00.00'dan sonra aldığım sanal dahil tüm kuponlar tuttu 200 TL ile başladığım kasa şuan itibariyle 4790 oldu
Bence saldırın ne kazanırsanız kârdır
Not : belki bu pronet alt yapılı sitelerde de olabilir

Ekli dosyalar

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,836
5,812
113
Arkadaşlar tahminimce iddaa'nın para verme günleri vardır belki bu 2 ayda bir denk gelebilir fakat o günlerden biri de bugün saat 00.00'dan sonra aldığım sanal dahil tüm kuponlar tuttu 200 TL ile başladığım kasa şuan itibariyle 4790 oldu
Tebrik ederim 🙏

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,969
5,565
113
Saldırıyoruz kral hemen hucummm

Waldorf14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
250
63
1 yolluk şansını kullanmışsın bence denk gelmiş

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,969
5,565
113
Şaban hucum borusunu çal

JordanPoole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,806
1,597
113
Eyvah eyvah bu seviye problem dostum bence vazgeç samimi söylüyorum

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,455
1,402
113
Antepli o resmini koy sinirlendim yine sövücem sana

cuneyt3437

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
433
63
Havale ile para gönderdim ama gönderdiğim kişinin soy ismini yanlış yazdım karşı tarafa da düşmedi para bana geri de gelmedi bankayi aradım 24 saat de sonuçlanır dedi bu işin aslını soylebilecek varmi nasıl sonuclanicak

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Havale ile para gönderdim ama gönderdiğim kişinin soy ismini yanlış yazdım karşı tarafa da düşmedi para bana geri de gelmedi bankayi aradım 24 saat de sonuçlanır dedi bu işin aslını soylebilecek varmi nasıl sonuclanicak
Karşı tarafa nasıl düşmedi eğer fast ile gönderim yaptıysan isim soyisim yanlış olduğunda 1-2 dk ya senin ibana geri düşer gönderilemedi diye bildirm geliyor