- 3,131
- 1,836
- 113
Dolusu nasıl sabriiLyrikaları içip içip boş yorum yapıyonuz ya
Valla inanan inanabilir ben inanmıyorum. yeryüzünde öptükleri yetmiyor bide gök yüzüne mi çıkartıp öpecekler
Dolusu nasıl sabriiLyrikaları içip içip boş yorum yapıyonuz ya
55 milyon dolara garibanlar sevindirilir hasta çocuklar iyileşirYok ya ne yanlış anlaması. Ülkenin düşürüldüğü duruma içimiz yanıyor maalesef
Adam55 milyon dolara garibanlar sevindirilir hasta çocuklar iyileşir
Bro salla gitsin bu kafa ahaber kafası o jenerasyon ölse rahatlayacaz diyodum geride de yetiştirip gidecekler gibiSen su icip olmeyeceğini iddaa ediyon yani
Galiloda hemen hemen orta çağda yaşamış biri ve o biliyorduOrtacagda desen kellen gitmisti
Varsa 3 tanede bana verDolusu nasıl sabrii
Valla inanan inanabilir ben inanmıyorum. yeryüzünde öptükleri yetmiyor bide gök yüzüne mi çıkartıp öpecekler
Yani kanka))Galiloda hemen hemen orta çağda yaşamış biri ve o biliyordu
Yav bro bir ülke düşün sma lı bebekleri tedavi edecek götü yok hala gariban aileler stant kuruyor yardım için .ne uzayı allah aşkına aptal mı var karşılrında55 milyon dolara garibanlar sevindirilir hasta çocuklar iyileşir
Senin bi 3 4 tane zaten kafanda gibi konuşuyorsun ihtiyacın yokVarsa 3 tanede bana ver
Orta cagda desen kellen gitmisdindedin ya ozaman desem kesin ünlü fizikçi olurdumYani kanka))
Ne Ahaberi ya saçmalamaBro salla gitsin bu kafa ahaber kafası o jenerasyon ölse rahatlayacaz diyodum geride de yetiştirip gidecekler gibi
Mantikli aynenOrta cagda desen kellen gitmisdindedin ya ozaman desem kesin ünlü fizikçi olurdum
Simdi gecmise gitmek vardi))Orta cagda desen kellen gitmisdindedin ya ozaman desem kesin ünlü fizikçi olurdum
İnternet cagindada fizikçi olunmuyor isde anca kumarbazMantikli aynen
Nekadar geçmişe meselaSimdi gecmise gitmek vardi))
A değildir b dir benim için önemi yok. Sadece az düşün bilader. Bak 33 yaşındayım bi bankada teknk personelim 24k alıyorum bi kızım vr elinden öper yani ev geçindiryprum. Dün bi market yaptık 5600lira bayıldık. İnsanlar bi maaşı kiraya veriyr yetiştiremiyor yetmiyor. Ne uzayı amk götümle gülerim. Geçeceksiniz bu işleri. Gabarda ptrolde bulmuştuk amk biz petrol buldukça dğalgaz buldukça faturalar arttı.Ne Ahaberi ya saçmalama
Aslında gülmem de burada yazamam duygulrımı az zaman geçirdiğim br yer ordan da ban yemeye gerek yokA değildir b dir benim için önemi yok. Sadece az düşün bilader. Bak 33 yaşındayım bi bankada teknk personelim 24k alıyorum bi kızım vr elinden öper yani ev geçindiryprum. Dün bi market yaptık 5600lira bayıldık. İnsanlar bi maaşı kiraya veriyr yetiştiremiyor yetmiyor. Ne uzayı amk götümle gülerim. Geçeceksiniz bu işleri. Gabarda ptrolde bulmuştuk amk biz petrol buldukça dğalgaz buldukça faturalar arttı.
Bütün bu olan bitenden sonra uzaya gidiyoz ediyz derlerse gü le rim