- 1,415
- 380
- 83
İngilizlerle iş yapan bizim bi abi var onun tanıdığı bi futbolcu var Bale le falan yakın arkadaşmış adam Aston Villa-Tottenham 3.5üst uygundur demiş bizim abiye.
Evi sat bas kardesimİngilizlerle iş yapan bizim bi abi var onun tanıdığı bi futbolcu var Bale le falan yakın arkadaşmış adam Aston Villa-Tottenham 3.5üst uygundur demiş bizim abiye.
Stutgart 😂😂İngilizlerle iş yapan bizim bi abi var onun tanıdığı bi futbolcu var Bale le falan yakın arkadaşmış adam Aston Villa-Tottenham 3.5üst uygundur demiş bizim abiye.
İngilizlerle iş yapan bizim bi abi var onun tanıdığı bi futbolcu var Bale le falan yakın arkadaşmış adam Aston Villa-Tottenham 3.5üst uygundur demiş bizim abiye.
varsa paylaşın bro faydalanalımYa boşverin o tüyo işlerini kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş tff 3.ligte arkadaşım top koşturuyor takim ismi vermeyecegim hatta bugün maçı vardı kaç defa sordum oğlum bir tüyo ver lan kardeşim valla şike olacaksa da mac saatine kadar kimse bize birsey söylemez demişti maça çıkmadan 10 dakika önce hoca gelir konuşur böyle böyle rakip takımın puana ihtiyacı var atmıyoruz der maçtan sonra da 3 er 5 er dağıtırlar demişti bugün Kü maçta favori onlardı puan kaybettiler 100 bastim 500 aldım 2 maça
Diyorum ya dostum şike yapilacaksa bile son dakika ya kadar haberleri olmuyormuş ama takım arkadaşları arasında şike yapan da çok diyor kulüp para vermeyince yolunu iddaa dan bulan çok muşvarsa paylaşın bro faydalanalım
Aynen öyle var da bu yüzden geldi zatenŞike yi futbolcular değil hakemler yapar