Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnşaat Hakkında

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
Beyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,093
10,038
113
Beyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.
Kolaylıklar gelsin kaç saat çalışacağına bahsettiler mi

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,930
4,498
113
7-8 milyonluk araba vay be

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
Kolaylıklar gelsin kaç saat çalışacağına bahsettiler mi
Sabah 8 akşam 5 dedi çay kahve yemek hersey varmış. İş antalya havalimanindaymis. C.tesi akşam patronla manavgata gelecem. P.tesi sabah patronla gidecez tekrar. Şu 1 hafta gel gör dedi cakis.ak istersen devamlı çalışırız dedi

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
75
28
Matkapla harç yapacaksın usta çoksa iş zorlu olur ama azsa kolay olur senin için montalama diğerlerine göre daha rahat olur bilgi amacli

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,576
8,102
113
Günlük 1300 se koşa koşa git

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
75
28
Beni dinleyeceksen git 1 hafta kendini ver iyice sonra konuş 1600 de

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
Matkapla harç yapacaksın usta çoksa iş zorlu olur ama azsa kolay olur senin için montalama diğerlerine göre daha rahat olur bilgi amacli
7 8 ay önce mermerden çalıştım. Orada da harç yapiordum ama ortam mükemmeldi yorulmuordum ustalar iyi olunca o zaman 1200 alıyordum şimdi bu 1000 1300 deyince iskillendim aslında ama sırf hava değişikliği olsun diye gidiom evde delircem artik cunki

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,576
8,102
113
Benim babam inşaat ustası

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
75
28
Piyasa 1600 diğer usta arkadaşlara da danış sen

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,002
924
113
Şaka mı yapıyorsun 1300 e yevmiye mi kaldi