Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnşaat İşi Felan İş Arıyorum

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,321
4,677
113
Cümleten s a beyler dün bir konu acmistim
Biraz sıkıntılar var ankarada yevmiyeli kaynak inşaat işi felan is arıyorum yardımcı olursanız sevinirim para olmayınca evde huzur da olmuyor evliligim bozulacak
Pardon görmedim ankara yazmışsın bir dostumun iş yeri var çelik konstrüksiyon üzerine . Ustalık var mı ?

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
857
418
63
Kardeş burdan kim yardımcı olacak burdakiler den çoğunun kendine hayrı yok iş kura falan başvurman daha mantıklı olur
Emin ol ben bu tarz yerlerden çok kişiye yardımcı oldum burdakilerin hepsi vasıfsız işsiz sanma kardes bu algı yanlış aslında kumar oynayan birinin kuponunu takip eden boş adam gözüyle bakılıyor ama öyle değil işte adam vardır ayda 100 k kazanır ama kumarda kaybeder burda bonus kovalayan adam sanirsin

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,873
6,853
113
Biraz sıkıntılar var ankarada yevmiyeli kaynak inşaat işi felan is arıyorum yardımcı olursanız sevinirim para olmayınca evde huzur da olmuyor evliligim bozulacak
Kıbrıs’a Gel Dost iş yerinde eksik var kaynakçı 40 ın üstünde başlarsın

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,098
843
113
Hataya gel birader yevmiye 2000 TL şantiye

Dolu şimdi 300 kişi gelsin havada kapat inşaat firmaları dolu

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,098
843
113
Tam olarak anlamadım kardesim is var ama dolu mu demek istedin yani kalacak yer yok vs gibimi
İş çok ama yer sıkıntı ama şantiye lerin çoğunda kalacak yer var ama oralardada maaş 30 civarı yeme içme herşey onlara ait ama kalacak yer bulursan inşaat boyacilarla çıkarsan onlar günlük 2000 veriyor

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,724
9,795
113
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim..