- 329
- 255
- 63
Merhaba beyler bugün dönüş yapıldı yarın iş görüşmem var işe girip girmediğim belli değil ama nedense çok heyecanlandım normalde heycanlanmazdım yarın bana şans dileyin seviliyorsunuz
Bol şanslar. İs neMerhaba beyler bugün dönüş yapıldı yarın iş görüşmem var işe girip girmediğim belli değil ama nedense çok heyecanlandım normalde heycanlanmazdım yarın bana şans dileyin seviliyorsunuz
Hayırlı olsunMerhaba beyler bugün dönüş yapıldı yarın iş görüşmem var işe girip girmediğim belli değil ama nedense çok heyecanlandım normalde heycanlanmazdım yarın bana şans dileyin seviliyorsunuz
Bol şans dayko bende iş arıyorum bana da şans dileyin 🥰Merhaba beyler bugün dönüş yapıldı yarın iş görüşmem var işe girip girmediğim belli değil ama nedense çok heyecanlandım normalde heycanlanmazdım yarın bana şans dileyin seviliyorsunuz
Abu dayı doğrusu söverek gitmek ama bi süre işsiz kalınca insan iş buldumu heycanlanıyor 😂😂❤Biz söve söve gidiyoz adam heyecanlanıyor bizde mi terslik var
Hacı bir iş ilanında spesifik ve işle alakası olmayan şart koyuyorlarsa genelde işe alacakları kişiyi belli etmişlerdir ve bu mülakat vs formaliteden yapıyorlar anlamına geliyorbol şans kurumsal firmalar bile saçma sapan mülakatlar yapıyor en son girdiğim mülakatı şurada yazdıydım okuyun vaktiniz varsa tam komedi
hadi biz neyse şu ilandaki gibi veterinerlik bölümü alımına atlı okçuluk belgesi şartı istiyor üniversite kimse de gardaş ne yapıyonuz demiyorHacı bir iş ilanında spesifik ve işle alakası olmayan şart koyuyorlarsa genelde işe alacakları kişiyi belli etmişlerdir ve bu mülakat vs formaliteden yapıyorlar anlamına geliyor
Fonculara da bir mülakat var mı hocam yoksa parası olan herkesi mı alıyorsunuzHacı bir iş ilanında spesifik ve işle alakası olmayan şart koyuyorlarsa genelde işe alacakları kişiyi belli etmişlerdir ve bu mülakat vs formaliteden yapıyorlar anlamına geliyor
Reis ne iş ?Merhaba beyler bugün dönüş yapıldı yarın iş görüşmem var işe girip girmediğim belli değil ama nedense çok heyecanlandım normalde heycanlanmazdım yarın bana şans dileyin seviliyorsunuz
İşte diyorum ya torpilli adamları ise almak için sadece onların sahip olduğu belgeleri şart koşuyorlar. Yani senin Autocad bilgin olsa gene başka bir kulp bulup eleyeceklerdi senihadi biz neyse şu ilandaki gibi veterinerlik bölümü alımına atlı okçuluk belgesi şartı istiyor üniversite kimse de gardaş ne yapıyonuz demiyor
At Binenin, Kadro Ok Atanın... Üniversiteden adrese teslim ilan
Kafkas Üniversitesi Veterinerlik programına alacağı öğretim görevlisi ilanında Geleneksel Atlı Okçuluk Antrenörlük Belgesi şartı aradı!www.memurlar.net
Bizde para konuşur ferdicim bol şansFonculara da bir mülakat var mı hocam yoksa parası olan herkesi mı alıyorsunuz
NusretBol şanslar. İs ne
Bende ondan korkuyorum reis ama olacağını düşünmüyorum saçma sapan bir soru göreceğiz bakalımbol şans kurumsal firmalar bile saçma sapan mülakatlar yapıyor en son girdiğim mülakatı şurada yazdıydım okuyun vaktiniz varsa tam komedi
Reis zaten işim vardı çıktım yoksa bende sizle aynı durumdayım merak etme 😄Biz söve söve gidiyoz adam heyecanlanıyor bizde mi terslik var
Autocad iyi bilirim makine bölümü bitirdim aile durumundan dolayı sanayide çay dağıttım simit sattım şimdi fabrikalarda sürünüyorum kısaca iyiki solidwork istememislerbol şans kurumsal firmalar bile saçma sapan mülakatlar yapıyor en son girdiğim mülakatı şurada yazdıydım okuyun vaktiniz varsa tam komedi
dost normal sen makine bölümü mezunusun ben iibf benim başvurduğum saha satış işi kurumsal bir firma zerre alakası yok autocadle,cnc ile vs. sadece bunlarda gördüm ingilizcem ve saha satışım var yetmiyor adamlaraAutocad iyi bilirim makine bölümü bitirdim aile durumundan dolayı sanayide çay dağıttım simit sattım şimdi fabrikalarda sürünüyorum kısaca iyiki solidwork istememisler
önceki çalıştığın işten neden ayrıldın,seni niye alalım vs. saçma sapan ortamı geren sorular sorarlar mülakatın birinde baktım bu adamlar kesin almayacak pederin dükkanın reklamını yaptım beraber çalışıyoruz diye işi alamadık ama satış yaptık adamlaraBende ondan korkuyorum reis ama olacağını düşünmüyorum saçma sapan bir soru göreceğiz bakalım