Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İş lazim

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,259
4,791
113
Beyler amasyada yasan dostlar varmi 2 yıldır calismiyorum biryerden haber bekliyorum ha bugun ha yarin 2 yil oldu hic yoktan haber gelene kadar çalışalim ve bu illetten uzaklasalim lutfen kötü yorum yapmiyalim zaten hepimiz sikintiliyiz rica ediyorum

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
2,316
113
Dostum memlekete maden ocağı var devletin oraya girmek o kadar zorki 2 donem 6 ay iskurdan calistim ama dayin olucak oraya girmek icin yer ustu 60 k aliyor yer alti 80 k amasya gibi yerde deli para
yaş kaç ?

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,642
7,260
113
Dostum memlekete maden ocağı var devletin oraya girmek o kadar zorki 2 donem 6 ay iskurdan calistim ama dayin olucak oraya girmek icin yer ustu 60 k aliyor yer alti 80 k amasya gibi yerde deli para
amasyada yaptım askerliği ben şehir merkezine doğru oturup oturup az sövmedik artık elma bile yemiyorum :D

• Haha
Tepkiler: BJK

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
2,316
113
birazda şehire bağlı abi ya. umarım bulursun ben kapadokyada yaşadım 3 yıl yemn ederim gnde 2-3 iş extra yapmaktan bunaldım gına geldi mk 🤣 turızm sektörü akıyor heryerden para fıskırıyor . amasya tursıtlık yerse otellere başvursan olur aslında

• Beğen
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,259
4,791
113
birazda şehire bağlı abi ya. umarım bulursun ben kapadokyada yaşadım 3 yıl yemn ederim gnde 2-3 iş extra yapmaktan bunaldım gına geldi mk 🤣 turızm sektörü akıyor heryerden para fıskırıyor . amasya tursıtlık yerse otellere başvursan olur aslında
Buralar emekli diyari gurbetci cok emekli olup geliyorlar almanya veya yurt ici bizde amk erken yasta emekli olduk