Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe Başladım

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
Öncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..

Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.

Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
162
43
Öncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..

Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.

Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
Hayırlısı. Fazla heyecan yapma ama.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,753
2,891
113

Hayırlı olsun dostum

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,753
2,891
113
Saolasın abi bir anda gelişti herşey müşteri olarak geldiğim kafeden birden çalışıyor musun sözüyle başlayıp iş teklifi alip bugun gorusmeuegörüşmeye gelip hemen ayni gun ise basladim
Umarım devam edersin işinde ve bu kumardan uzak kalman için bi sebep olabilir dostum hayatında başarılar en iyisi senin olsun

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
Hersey gonlunce olsun kardesim ama birakman gereken bu kumar olsun ilk once bundan kurtul zaten gerisi gelecektir allahin izni ile
Abi valla bu aralar parasızım zaten daha telefon faturami bile odeyemiyorum kumara verecek param yokta illa cebimize üç bes bisi girince seytan dürtüyor

• Beğen
Tepkiler: BJK

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,419
10,987
113

Kardesim allah yolunu acik etsin hakkinda hayirlisi olsun inanc onemlidir ne kadar bu bataklıkta olsakta bir büyüğün olarak biz yapamadik sen yap uzaklas duzenine bak hayirli geceler

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
162
43
Abi pazartesi günü doğum günüm burdan bir kaç abimizle birlikte geçirmek istiyorum zor günlerimde size döktüm içimi en mutlu günümde de sizin olmanızı istiyorum
Baştacısın kardeşim benim. Benim Silivri tatilim başlıyor cuma günü. Yaş kaç bilmiyorum ama şimdiden yaşın kutlu olsun sağlık huzur. Gerisi boş. Boş dediğimiz olaylarda bizim için değerli ama böyle tatmin etmemiz lazım öne bakmamız lazım. Gülüyoruz ediyoruz ama herkesin hakkında hayırlısını diliyorum.