- 6,802
- 3,115
- 113
S.a cümleten pumabet 140 yatırım yaptım 140 da bonus aldım 14 katı çevrimi var hep beraber kazanalim bi kaç arkadaşada yardımımız dokunsun şans bizimle olsun arkadaşlar ilk kuponu atacam birazdan..
boooooool şansS.a cümleten pumabet 140 yatırım yaptım 140 da bonus aldım 14 katı çevrimi var hep beraber kazanalim bi kaç arkadaşada yardımımız dokunsun şans bizimle olsun arkadaşlar ilk kuponu atacam birazdan..
bol şans ifrtardan sonra gelırım takıbeS.a cümleten pumabet 140 yatırım yaptım 140 da bonus aldım 14 katı çevrimi var hep beraber kazanalim bi kaç arkadaşada yardımımız dokunsun şans bizimle olsun arkadaşlar ilk kuponu atacam birazdan..
Aklımdasın kardeşim bnmBoL şanslar reis
Hedefe ulasalim da önce gerisi hiç problem değil reis yegenin yeni fotosu varsa atda güzel başlayalım rolleAklımdasın kardeşim bnm
Kasayı arttıralım biraz senden mac alaçam sozDOST NBA'DAN TORONTO MACI 1 OLUR DİYORUM İYİ ORANIVAR BOL ŞANS
Şansım bol olsun.S.a cümleten pumabet 140 yatırım yaptım 140 da bonus aldım 14 katı çevrimi var hep beraber kazanalim bi kaç arkadaşada yardımımız dokunsun şans bizimle olsun arkadaşlar ilk kuponu atacam birazdan..