- 956
- 386
- 63
Umarım gelir dost şans yanında olsunEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
Bol sans dost. Hazirlik maciysa rahat gelir diye dusunuyorumEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
HazirlikBol sans dost. Hazirlik maciysa rahat gelir diye dusunuyorum
Son 3 hazirlik macinda 15 gol olmus cardifin ama rakip guney afrika takimi tam muallâktaHazirlik
Aslında biraz kaybım oldu normalde 4.5 k aticaktim risk etmek istemedim 500 attimBol şanslar senin yerinde olsam çapraz yapardım
Evet doğru celta azdaha kuponun MK koyuyodu son dk attti gelirse şans bizden yana olur gelmmezse karla bozdururumSon 3 hazirlik macinda 15 gol olmus cardifin ama rakip guney afrika takimi tam muallâkta
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
Bol şansın olsunEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun
Valla dostum okonuda haklısın umarım gelirbol şans foruma kim ne zaman son maç diye kupon atsa hep yatıyor çapraz al keyifle takip et
Bolşans cardif değilde dep de iyi takım umarm gelirEkli dosyayı görüntüle 580652dostar şans dileyin cardif 2.5 üst olsun