Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Ödenekleri/Kısa Çalışma Ödenekleri

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
Arkadaşlar çalışırken ücretsiz izne cıkarıp Kısa çalış ödeneklerinden faydalanan oldu mu? Bizim şirket yollamış dosyaları 29 kişiye çıkmış, içlerinde bende varım fakat e devlet veya 170i aradığım da hala gözükmüyor, uzun lafın kısası sisteme daha geçmemiş olabilme olasılığı var mı ?

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,805
153,410
113
bazı yerlerde dediğin gibi dostum ücretsiz izne çıkartılıyor.. sisteme geçer mi orası meçhul

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Arkadaşlar çalışırken ücretsiz izne cıkarıp Kısa çalış ödeneklerinden faydalanan oldu mu? Bizim şirket yollamış dosyaları 29 kişiye çıkmış, içlerinde bende varım fakat e devlet veya 170i aradığım da hala gözükmüyor, uzun lafın kısası sisteme daha geçmemiş olabilme olasılığı var mı ?
Biraz uzun sürecek o süreç ama önümüzdeki ayın 5 inde yatar paran hesabina

Harbyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
9
18
Bizde başvurduk ama ne olur bilmiyorum daha cevap gelmedi şirketten ücretsiz izne ciktik

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ben kısa çalışma ödeneğinden yararlanamiyorum ama bakanımız dün açıklama yaptı ücretsiz izine çıkartılan Lara da bir paket yolda geliyor

istnbllu81

Üye
Yeni Üye
27
2
3
Benim.mart maaşında 700 TL paramı kesti , ücretsiz izin muhabbetinde,170 e sordum iş sözleşmesi nde yoksa kesilemez dedi, şikayetin talebi oluşturun dediler,takipçisiyim, onayim olmadan kestiler,evrakta imzalamadim

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
Bizim şirket başvurmuş 50 kişi adına 29 kişiye cıkmış fakat e devletten bakıyorum gözükmüyor cıktıgına dair 170i aradıgım da ordaki şahıs da bana gözükmüyor diye söyledi

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
meşhur donanım forumunda anakonusu var , orada yatan olmuş, 15 günlük almışlar
kısa çalışma ödeneği bekleyenlerin işkur e-şubeden iban tanımla- güncelleme yapmaları yazılmış

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
meşhur donanım forumunda anakonusu var , orada yatan olmuş, 15 günlük almışlar
kısa çalışma ödeneği bekleyenlerin işkur e-şubeden iban tanımla- güncelleme yapmaları yazılmış
iş kurdan iban güncellemeyi yaptım dost