- 0
- 0
- 0
Nasıl gerek yok yahu şaka herhalde izledik Belhanda'yı Bal vermez arı bu adamTartışmaya gerek yok
biraz az birşey ağresif olabilir ama kalitesi yeter, farkı varNasıl gerek yok yahu şaka herhalde izledik Belhanda'yı Bal vermez arı bu adam
Futbol anlayisimiz cok farkli demekki ben sahsen hali saha macimiza cagirmambiraz az birşey ağresif olabilir ama kalitesi yeter, farkı var
Şans dedigim o zaten ya 6pas icinden ustten auta vurdugu sutlarıartı bos kaleye girmeyen topları kalecinin ustunden asirtip tam kaleye suzulurken direge carpan geri donup kendisine carpip tekrar auta cikan toplari vardı. Biraz sansi yaver gitseydi kirilamayacak rekorlari olurdu Fenerbahcede.Guiza'nin adi cikmis. Guiza o kadar kotu bir sezon geçirmedi fenerbahce de. 50 macta 16 gol 12 asist yapmış. Beklenti çok daha fazlasıydı tabi ama alay konusu olacak kadar da degildi
Şans dedigim o zaten ya 6pas icinden ustten auta vurdugu sutlarıartı bos kaleye girmeyen topları kalecinin ustunden asirtip tam kaleye suzulurken direge carpan geri donup kendisine carpip tekrar auta cikan toplari vardı. Biraz sansi yaver gitseydi kirilamayacak rekorlari olurdu Fenerbahcede.
Ama iste 6 pasta bos kaleye vururken o top kaleyi tutmazsa biraz alay konusu oluyor iste
Herhalde yani adam İspanya gol kralı olarak gelmedi mi ben yanlis mi hatirliyorum.Bedavadan gol krali olunmaz ki kaldi ki ispanya gibi bir yerde.Bak mesela su videoki pozisyon tamam kacacak pozisyon degil ama spikeri doveceksin. Vermis veristirmis. Adamin üzerindeki baski arttikca artti. Sonra yalan oldu. Yoksa iyi forvetti sans verilmeliydi.
Di mi adam her kacirdiginda ağliyodu resmen nasil bir yuz ifadesi oluyordu oyleSıkıntısı o zaten. Lobiyi geçtim azıcık sağlam durabilecek karakteri olsaydi 16 degil de 25 atardi o sezon. Asiri duygusaldi