- 7,050
- 5,618
- 113
Arkadaşlar selam aleyküm öncelikle Eylül'ün 23 ünde fabrikada işe başladım kasımın 29 unda işyerinden virüs kaptım kovid oldum 10 günlük rapor verildi ardından işyeri aradı ekstradan 4 gün daha dinlen dedi neyse 2 gün önce pazartesi ise çağırdılar bende işe başlamak üzere gittim sonra insan kaynaklarından beni çağırdılar işten cikarildigim söylendi bende işten cıkarilmanin yasak olduğunu söyledim gavatta yasağın kalktığını söyledi tabi benimde uzatıldığından haberim olmadığı için söyleyen yavsaga inanmış bulundum bana kağıda yerim değişti diye kabul etmediğim için çıkmak istediğimi yazdırdı ama bunu demeden 2 bucuk aylık çalıştığın için 14 gün tazminat parası yatirilcagini söyleyince bende yazdım dediklerini sonra öğrendim ki işten çıkarılma yasağının devam ettiğini üzerimde eve gitcek para yok yanıma para almadım nasıl gideyim dedim servisi beklersin dedi mevzu sabah 9 buçukta oluyo öğle 4 e kadar nasıl bekleyim neyse çıktım fabrikadan tam 1 buçuk saat yapikredi atmsine yürüdüm arkadaşımdan para gönderttirdim işyeri manisada evim izmirde böyle bi kahpelik yapıldı 170 aradım bugün şikayet için onlarda hala sigorta li gözüküyon dediler sigortan bittiği anda mahkeme basvurusun dediler ben şimdi bu işin arkasını birakmicam mahkemeye gidip dava accam bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa bilgilendirirse beni memnun olurum