Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis ITF Maçı Şikeli

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Beyler bugun itf macı var şike olcak macta.Ilk seti verip macı alcak adam.Yüklü girsem acaba site ödermi çekiniyorum
Daha öncedende bir cok kez geldi mac arkdasimdan.Hepside dediği gibi çıkıyor.Ama yüklü girme kimseyede söyleme diyordu.Simfi borvlarim biraz cogaldı.kredi kartımda 30k limit var .4 tane siteye yayıp bassam mı kararsızım

zaz40821

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,112
299
83
Beyler bugun itf macı var şike olcak macta.Ilk seti verip macı alcak adam.Yüklü girsem acaba site ödermi çekiniyorum
Daha öncedende bir cok kez geldi mac arkdasimdan.Hepside dediği gibi çıkıyor.Ama yüklü girme kimseyede söyleme diyordu.Simfi borvlarim biraz cogaldı.kredi kartımda 30k limit var .4 tane siteye yayıp bassam mı kararsızım
Ver macı

carbrusk

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
44
28
İtf de en çok şike yapanlar sırayla

Simon Carr
Yankı Erel
Kuzey Cekirge
Lorenzo Bocchi
Luke Johnson
FRUNza
Crawford
Ergi Kirkin

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,189
10,813
113
Ne sikesi hemserim memleket elden gidiyor

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,189
10,813
113
İnanmayin böyle zirvaliklara bocci sirketi neymis ya 😁😁

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,189
10,813
113
Kimseye soyleme demis sen koca bi foruma soledin hepimiz yaticaz gitti paralar