- 4,186
- 3,030
- 113
15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
Bol sans dost15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
Admin yaparbol şans dostum çekiliş yapma yasak ban yeme durduk yere gönderim sağlamak istediğin kişilere dmden yazarsın
Ilk mesajını begenenlere adöın yapabılıyo dıye bılıyorumbol şans dostum çekiliş yapma yasak ban yeme durduk yere gönderim sağlamak istediğin kişilere dmden yazarsın
Bol sans15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
Bol şans15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
Bol şanslar dost15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
Kuru yer kalmasınBen boy abdesti alıp geliyorum (cidden)
Bol sans kardes15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin
RastgeleVira bismillah bol şans
Bol sans15 20 dakikaya başlıyorum kasa kasa gidecem rolling başaralı olursa 2 kişiyi Çekiliş ile görürüm şans dileyin