Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jasminbet - 15₺

hoti91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
113
43
-Beyler herhangi bir çevirim şartı yok
-maksimum 100 TL kazanç sağlayabiliyorsunuz
-100 tl yatırım yapıp ana paranızı 1.50 orandan sadece 1 kez çeviriyorsunuz
-Toplamda 250 tl olarak çekebilirsiniz

http://m.jasminbet162.com/#/mobile/login

Jahrezseit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
158
37
28
Sitede minimum çekim 200 , ana para çevriminde kupon patlarsa eğer uğraşıp durursunuz :) Alıcaklara bol şans

hoti91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
113
43
Sitede minimum çekim 200 , ana para çevriminde kupon patlarsa eğer uğraşıp durursunuz :) Alıcaklara bol şans
Çevirimsiz olması ilgimi çekti site de sağlam duruyo 1.50 makul bir oran denemeye değer diye düşünüyorum :)

iceman22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
44
28
bonus haberim çalınmış adminleri göreve davet ediyorum :D

Karasuluu234

Üye
Yeni Üye
14
1
3
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm ben betcup dan deneme bonusu aldım bi kat çevrimi vardı 1.50 oran şartı üç maç yaptım bakiyemle de 110 tl oldu en az 100 en fazla 250 çekebilirsiniz demişti vana gündüz canlı destek az önce çekim talebi verdim iptal ettiler canlındestege bağlanın dediler ama baglanamıyorum canlı destek aktif değil neden bilenler yardımcı olabilirim

hoti91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
113
43
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm ben betcup dan deneme bonusu aldım bi kat çevrimi vardı 1.50 oran şartı üç maç yaptım bakiyemle de 110 tl oldu en az 100 en fazla 250 çekebilirsiniz demişti vana gündüz canlı destek az önce çekim talebi verdim iptal ettiler canlındestege bağlanın dediler ama baglanamıyorum canlı destek aktif değil neden bilenler yardımcı olabilirim
iptalin açıklama kısmında herhangi birşey yazıyor mu ? Yaptığın kuponun fotosunu paylaşabilir misin ?

Karasuluu234

Üye
Yeni Üye
14
1
3
Kardeşim şuan siteye giremiyorum iptal yazan yerde yönetici ricası lütfen müşteri hizmetlerimle temasa geçin dendi de müşteri kısmı aktif değil şimdi de siteye girmeye çalişiyorum şimdi de kullanıcı adımla şifremi yazıyorum girişe basıyorum şu çıkıyor Google authenticator iki adımlı doğrulama kösü istiyor

Ekli dosyalar

hoti91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
113
43
Kardeşim şuan siteye giremiyorum iptal yazan yerde yönetici ricası lütfen müşteri hizmetlerimle temasa geçin dendi de müşteri kısmı aktif değil şimdi de siteye girmeye çalişiyorum şimdi de kullanıcı adımla şifremi yazıyorum girişe basıyorum şu çıkıyor Google authenticator iki adımlı doğrulama kösü istiyor
2 adımlı doğrulama devreye girmiş hesap güvenliği açısından bağzı siteler bunu kullanır google playden google authenticatoru indirip giriş yap uygulamaya belirli aralıklarla şifreler gelecek o şifreyi sitedeki alana girip giriş sağlayabirsin

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Başkan betcup sağlamdır ben kaç kez yatrim çekim yaptim

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Paran kalmaz alırsın canlı destek sürekli aktif bi yanlışın olmasin

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Arkadaşlar bu jasmin betten para çeken oldumu yatrim yapsak mi 100 lira bonus için bi bilgilendirin mağdur olmayak