İP SIKINTIN VARMIŞ İŞTE KARDEŞİM BUNUN SORUNU OLMAZ ... ÇOKLU UYELIK ACMISSIN YOK AÇMADIM DIORSAN GİDEN 100 TL ZATEN 2 MAÇ YAPTIN YATTI GİİTTİ NE OLCAK CANIN SAĞOLSUNBeyler ıp sıkıntısı sebebiyle hesabın para çekme bölümü kapandı napmam gerekiyor çözüm bulan var mı
MAX CEKIM 100 TL DIYE BILIORUMEkli dosyayı görüntüle 21370 15 lira freebet 1400 oldu bana da aynısını yapmasınlar şakın.gerçi tek IP tek üyelik var bende inşllh sorun yaratmazlar
min çekım 100 kaldırdılar o limitiMAX CEKIM 100 TL DIYE BILIORUM
Anladım dün bir arkadaş 100 demişti canlıyla konusup demekkı degısmıs kuralmin çekım 100 kaldırdılar o limiti
Çoklu hesabı kitleler hemen üzgünüm ama vermezlerEkli dosyayı görüntüle 21370 15 lira freebet 1400 oldu bana da aynısını yapmasınlar şakın.gerçi tek IP tek üyelik var bende inşllh sorun yaratmazlar
Adam ne yazmış sen ne cvbı vermişin !Çoklu hesabı kitleler hemen üzgünüm ama vermezler
Hem cakallik yap hem hak ara ne adamsin amk ya fazla uyeligin var iste insan su konuyu acmaya utanir amkAçmadım demedim kardeşim daha öncede vardı ilk defa bu sıkıntıyı yaptılar belki çözüm bulan vardır diye başlığı açtım
Freebetle çoklu hesabın bağı ne ?ya hanginiz hesabınıza 2-3 freebet gelince canlı desteğe yazdınız bana fazla freebet geldi diye freebet delikanlılığı yapmayın
ya git işine kardeşim. Sıvama daha fazlaBen çoklu hesapla 2 freebet almışım sen tek hesabınla 2 freebet almışsın? 2 side haksızlık değil mi admin? Niye benim yaptığım çakallık? 5 etiket yazma zorunlululuğumuz var ki onları yazdık, yardımlaşamıycaksak ohoo işimiz var