Nerden bulaştım bilmiyorum ama orta seviye o tutunca gercekten tatlı para.. Abi şöyle diyeyim Lise 1 sınıfta arkadaşım bol bol yatması durumunda ve ona maç vermem ile başladı. Ozaman kupon en düşük 1 tl oynanıyordu.. Ve 5 küsür oran yakalayıp 2yl basmıştık 10 tl almıştık.Kaç yaşından beri iddaa oynuyorsun şuan kaç yaşındasın?
Benim ilkokulda haftalık harçlığım 1tl idi hocam Ne değerliydi be o zamanlar Sene 2003-2004-2005Nerden bulaştım bilmiyorum ama orta seviye o tutunca gercekten tatlı para.. Abi şöyle diyeyim Lise 1 sınıfta arkadaşım bol bol yatması durumunda ve ona maç vermem ile başladı. Ozaman kupon en düşük 1 tl oynanıyordu.. Ve 5 küsür oran yakalayıp 2yl basmıştık 10 tl almıştık.
O zamanlar bu on tl okul kantinin tavuk döner ve ayranına göre 5 adet yapıyordu.
Yani bugun 40 tl desek 200tl tavuk döner yiyebiliriz ). Herneyse şimdi otuz bir olduk. Ama elde avuçta sıfır.
Ciddi mi ?Masterbetting para öder mi ?
Ben 27 yaşındayım 15 yıl olmuştur ustamın Allah belasını versin kuaför dükkanına çıraklık öğrenmek için girdim bana idda öğretti onun yüzünden belkide bulaşmıcaktıkKaç yaşından beri iddaa oynuyorsun şuan kaç yaşındasın?
Selam tertip askerliği Nerde yaptın okadar çok benzerlıgımız varki belki askerliğide aynı yerde yapmısızdır Bı tek fark var oda brn kuponun kolonu 50kurusken basladım sen benden 5ay sonra falan baslamısssın yas31 bu aradaNerden bulaştım bilmiyorum ama orta seviye o tutunca gercekten tatlı para.. Abi şöyle diyeyim Lise 1 sınıfta arkadaşım bol bol yatması durumunda ve ona maç vermem ile başladı. Ozaman kupon en düşük 1 tl oynanıyordu.. Ve 5 küsür oran yakalayıp 2yl basmıştık 10 tl almıştık.
O zamanlar bu on tl okul kantinin tavuk döner ve ayranına göre 5 adet yapıyordu.
Yani bugun 40 tl desek 200tl tavuk döner yiyebiliriz ). Herneyse şimdi otuz bir olduk. Ama elde avuçta sıfır.
Ulan maçları kaçıracam dıye evden apar topar kosa kosa ıddaya giderdim vay e harbiden acayip zamanlarmıs cumartesi pazar sabah 11 aksam 10 arası ful iddiada mç kovalardıkortaokul 8 ben korkardım bayiye girmeye kuzenime oynatirdim evden 1 saat uzak bayiye giderdik eve gelene kadar hayal kurardık eve gelmeden yatardık