Şimdi bende altına konu açtım hemenEkli dosyayı görüntüle 161811Böyle bir mail geldiği çok bariz dolandırıcı oldukları da size gelen oldu mu
anlamadım ben de yolu vardır aç kalan bi site açmıştır ya da bi forum admini baska bi yerde falan kesin devlet sms atar maks maille btc adresi vermek ne kim gönderdi belli bile olmuyor zatenAma dost o mail adresini nasıl almışlar
devlette kullanım alanı yok ki bu mailin gov alınabilir zaten alınıyodur benceGönderen [email protected] dost bende öyle yazıyor
mesaj metninde hatalar olmasa belki :d imla hatası bile yapılmış . dahi yokBu maili alıpda gerçekden gönderen olacağını nasıl düşünüyor bu mallar acaba?
Artık nasıl bir çaresizliğe düştülerse ama gönderen olur bak illaki cıkar o parayı yollayacak adamBu maili alıpda gerçekden gönderen olacağını nasıl düşünüyor bu mallar acaba?
İmla hatası olmasa ne olacak ? EGM resmi mail adresinden rüşvet mi istiyor yani ?mesaj metninde hatalar olmasa belki :d imla hatası bile yapılmış . dahi yok
resmi değildir hocam bence o egm ismi kişi olarak yazılıyor zaten ihbar kullanım ismi boşta kalmıs demek kiİmla hatası olmasa ne olacak ? EGM resmi mail adresinden rüşvet mi istiyor yani ?
Memleket ne hale geldi ya
Bir 50 lira da bana atsana ladaha önce hüküm yiyip içeri girip çıkmış biri olarak ben korkup attım adamların hesabına 3 bin lirayı. Bizde maaşlar 15 inden 15 ine. Tamda maaş gününe denk geldi iyiki. ödedim kurtuldum. En azından kafam rahat şimdi. Zaten bıraktım iddayı yeni bir hayata başladım uğraşamam bu tarz işlerle.
atayım gülüm ayıp ediyorsun. Ama köprü üstünde mendil aç daha iyi para toplarsın onuda söylemeden geçmiyeyimBir 50 lira da bana atsana la