- 4,803
- 6,784
- 113
ne kadar zormuş yav ilk defa sigarayı tükettim , Allah'tan evin dibindeki benzinlik bugün nöbetçiymiş yoksa 2 gün nasıl geçecekti. iyi bayramlar yok mu bonus falan hala sponsorlar kış uykusunda mı
Bakkallarin kapali olmasi beni ofkelendirdine kadar zormuş yav ilk defa sigarayı tükettim , Allah'tan evin dibindeki benzinlik bugün nöbetçiymiş yoksa 2 gün nasıl geçecekti. iyi bayramlar yok mu bonus falan hala sponsorlar kış uykusunda mı
bro internetten bak istersen nöbetçi benzinliklereBakkallarin kapali olmasi beni ofkelendirdi
bırakmak istemiyorum kiBırakmayı deneseydin
aynen öyle valla keyif alıyorum içerken onun için hiç düşünmedim ben deSigara büyük bir keyif benim için hiç bırakmayı düşünmedim valla
nerede oturuyorsun merkezi bir yer ise nöbetçi benzinliklere bak hangi ilde olduğunu söylersen listesini atayımBenim an itibarıyla bitti napıcam bilmiyorum yandık ki ne yandık
Merkezi hiç değil Başakşehir İstanbulnerede oturuyorsun merkezi bir yer ise nöbetçi benzinliklere bak hangi ilde olduğunu söylersen listesini atayım
Merkezi hiç değil Başakşehir İstanbul
benim de yasak yok sağlıkçı kimliğim var ama açık yer bulmak dertBenim iş gereği sokağa çıkma yasağım yok hiç o sokağa çıkma yasağı hissini yaşayamadım
sokağa çıkmadan gidebilirsen serbestatm ye gitmek yasak mı beyler
ekmek almaya diye çıkıp atmye gidesim varsokağa çıkmadan gidebilirsen serbest
evine çok yakınsa atm sıkıntı olmaz belkide uzaksa 3150tl bayram bayram tadını kaçırır kardeşimekmek almaya diye çıkıp atmye gidesim var