Adamımsın 20 kişiye 10 da olur be üstatBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
Fruit shop son zamanların en iyi vereniBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
The dog house bonusa geldinmi 1 tl bile basan 100 tl banko veriyor ama yine sen bilirsinBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
Kazanalımda dağılması basit ben slot oynuyorum ama bu aralar oyun secemiyorum hep alı yor oyunlar başlangıc için mesela bir oyun lazımAdamımsın 20 kişiye 10 da olur be üstat
Hocam free spin muhabeti var mı bazı slotlarda yokta oyun içi free spin vae mı bu oyundaFruit shop son zamanların en iyi vereni
Ohooo fruit shop spini kıyaktırHocam free spin muhabeti var mı bazı slotlarda yokta oyun içi free spin vae mı bu oyunda
Bol şans bence dazzle me 1 liradanBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
Fruit ile başla zarar a geçmeden çevir dostumBaşlangıcımız
Hadi bakalım şansın bol olsunBaşlangıcımız
Cok oynadım o oyunu hocam ben öyle oyunları sevmiyorum ama kasa ilerlerse senin için denerizBol şans bence dazzle me 1 liradan
Kaç tl cevirem hocamFruit ile başla zarar a geçmeden çevir dostum
Bekliyoruz üstattt vur spinleriBeyler ilk fruit ile başlıyorum sonra dog house geçecem arada görsel atacam