Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Katılıyormusunuz?

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Ilber Hoca bir gun fena yamulacak yazik olacak.Yahu bir adam sadece dini degerlere saldirarak gecimini saglayabilir mi saglar iste :)
Dini değerlere değil cahillere saldırıyor en güzelini yapıyor hiç bir zaman da çarpılmaz çünkü çarpılma diye bir şey yok

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
Kadin cocugunu sinava gonderirken okunmus seker yediriyormus.Birak yedirsin yav kime ne zarari var ?
Bak buda yeniden kuran yazarkenki halleriScreenshot_20200115-010516_Chrome.jpg

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Bu da saldiriyordu. Bu da carpilma diye bisey yok diyodu :)Ekli dosyayı görüntüle 51880
Reis islam dininde vaad edilen cennet bu dünyada ki iyilik ve ibadetlerinizin vaad edilen cehennem ise bu dünyada ki kötülüklerinizin karşılığıdır.! Önce inandığınız dinin kitabını okuyun adam tam da bunu diyor size kitabınızda çarpılma diye bir şey yok koca karı dedikodukarı ile dini yürütmek sizin yaptığınız
Not: Ateistim

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
Polemige gerek yok.
Ben sadece Ilber hocanin ilme ait konusmasini istiyorum.Girmesin bu islere diyorum sadece

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Polemige gerek yok.
Ben sadece Ilber hocanin ilme ait konusmasini istiyorum.Girmesin bu islere diyorum sadece
İlme ait konuşuyor zaten sana diyor ki madem ki müslümansın Seni yaratan sana dinini yapman gerekenleri anlatan bir kitap vermiş (Kuran-ı Kerim) açın onu okuyun şeker okuyana kadar diyo ilmin tam kendisi bu işte iyi geceler sağlıcakla kal

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
İlme ait konuşuyor zaten sana diyor ki madem ki müslümansın Seni yaratan sana dinini yapman gerekenleri anlatan bir kitap vermiş (Kuran-ı Kerim) açın onu okuyun şeker okuyana kadar diyo ilmin tam kendisi bu işte iyi geceler sağlıcakla kal
Bende diyorum ki musluman degilsen muslumanlarin isine karisma.Kendi isine bak

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
O Suya Sekere Meyveye okurken Yuce kitaptan okuyorlar.
Bilmiyorsun konusuyorsun sonrada ben ateistim diyorsun.
Kalk git yav

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Walla beni banlarlarsa da ateistleri koruyorlar o forumda derim :))
İnsanlar'ı ateist müslüman hristiyan Yahudi putperest diye ayıramazsın insan insandır herkesin inancı kendine bu sana küfür etme yetkisi vermiyor heleki o cennet ayaklarının altında dediğiniz anneye sövme yetkisi hiç vermiyor bu forumda küfürün cezası ban ise gerekeni bekliyorum bu bana yapılan saygısızlıktır @Başkan @Shellac

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
İnsanlar'ı ateist müslüman hristiyan Yahudi putperest diye ayıramazsın insan insandır herkesin inancı kendine bu sana küfür etme yetkisi vermiyor heleki o cennet ayaklarının altında dediğiniz anneye sövme yetkisi hiç vermiyor bu forumda küfürün cezası ban ise gerekeni bekliyorum bu bana yapılan saygısızlıktır @Başkan @Shellac
Musluman hristiyan diye ayirmadim.
Sen Ateistim diyorsun o baska birsey.Once onu algila

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
Sanane ateist isem arkadaş sen Allah'ın tahsildarımısın kimsin sen!!!! Bu sana küfür etme yetkisini nereden veriyor?
Dostum bak.
Herkesin inanci kendine diyen sen.
Okunmus suya laf eden sen
Okunmus sekere laf eden sen
Ateistim ben diyen sen.

Simdi herkesi inanci kendine diyorsun.Yapma bunlari

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Dostum bak.
Herkesin inanci kendine diyen sen.
Okunmus suya laf eden sen
Okunmus sekere laf eden sen
Ateistim ben diyen sen.

Simdi herkesi inanci kendine diyorsun.Yapma bunlari
Ben neye laf etmişim oku baştan konuyu ben görüşlerimi ve fikirlerimi söyledim sen ettiğin küfürlere bak önce o küfürler yanına kar kalmaz rahat ol sen