- 5,692
- 3,921
- 113
Ilber Hoca bir gun fena yamulacak yazik olacak.Yahu bir adam sadece dini degerlere saldirarak gecimini saglayabilir mi saglar iste
Dini değerlere değil cahillere saldırıyor en güzelini yapıyor hiç bir zaman da çarpılmaz çünkü çarpılma diye bir şey yokIlber Hoca bir gun fena yamulacak yazik olacak.Yahu bir adam sadece dini degerlere saldirarak gecimini saglayabilir mi saglar iste
Reis islam dininde vaad edilen cennet bu dünyada ki iyilik ve ibadetlerinizin vaad edilen cehennem ise bu dünyada ki kötülüklerinizin karşılığıdır.! Önce inandığınız dinin kitabını okuyun adam tam da bunu diyor size kitabınızda çarpılma diye bir şey yok koca karı dedikodukarı ile dini yürütmek sizin yaptığınızBu da saldiriyordu. Bu da carpilma diye bisey yok diyodu Ekli dosyayı görüntüle 51880
İlme ait konuşuyor zaten sana diyor ki madem ki müslümansın Seni yaratan sana dinini yapman gerekenleri anlatan bir kitap vermiş (Kuran-ı Kerim) açın onu okuyun şeker okuyana kadar diyo ilmin tam kendisi bu işte iyi geceler sağlıcakla kalPolemige gerek yok.
Ben sadece Ilber hocanin ilme ait konusmasini istiyorum.Girmesin bu islere diyorum sadece
Bende diyorum ki musluman degilsen muslumanlarin isine karisma.Kendi isine bakİlme ait konuşuyor zaten sana diyor ki madem ki müslümansın Seni yaratan sana dinini yapman gerekenleri anlatan bir kitap vermiş (Kuran-ı Kerim) açın onu okuyun şeker okuyana kadar diyo ilmin tam kendisi bu işte iyi geceler sağlıcakla kal
@Başkan @Shellac @Scorfield herkes herkesin inançlarına ve görüşlerine SAYGI DUYMAK ZORUNDA!!!! Arkadaşı pistten alsak bi size zahmetHe iste ateiatsin . Saygi duymami bekleme siktirgit Allahin dunyasindan ananin aminda yasamaya devam et
Ben bir ateiste saygi duymak zorunda degilim.@Başkan @Shellac @Scorfield herkes herkesin inançlarına ve görüşlerine SAYGI DUYMAK ZORUNDA!!!! Arkadaşı pistten alsak bi size zahmet
Walla beni banlarlarsa da ateistleri koruyorlar o forumda derim )Bu arkadaş bana ettiği bu küfürden dolayı banlanmazsa ben daha uğramam foruma ayıptır saygısızlıktır terbiyesizliktir @Başkan @Shellac @Scorfield
İnsanlar'ı ateist müslüman hristiyan Yahudi putperest diye ayıramazsın insan insandır herkesin inancı kendine bu sana küfür etme yetkisi vermiyor heleki o cennet ayaklarının altında dediğiniz anneye sövme yetkisi hiç vermiyor bu forumda küfürün cezası ban ise gerekeni bekliyorum bu bana yapılan saygısızlıktır @Başkan @ShellacWalla beni banlarlarsa da ateistleri koruyorlar o forumda derim )
Musluman hristiyan diye ayirmadim.İnsanlar'ı ateist müslüman hristiyan Yahudi putperest diye ayıramazsın insan insandır herkesin inancı kendine bu sana küfür etme yetkisi vermiyor heleki o cennet ayaklarının altında dediğiniz anneye sövme yetkisi hiç vermiyor bu forumda küfürün cezası ban ise gerekeni bekliyorum bu bana yapılan saygısızlıktır @Başkan @Shellac
Sanane ateist isem arkadaş sen Allah'ın tahsildarımısın kimsin sen!!!! Bu sana küfür etme yetkisini nereden veriyor?Musluman hristiyan diye ayirmadim.
Sen Ateistim diyorsun o baska birsey.Once onu algila
Dostum bak.Sanane ateist isem arkadaş sen Allah'ın tahsildarımısın kimsin sen!!!! Bu sana küfür etme yetkisini nereden veriyor?
Ben neye laf etmişim oku baştan konuyu ben görüşlerimi ve fikirlerimi söyledim sen ettiğin küfürlere bak önce o küfürler yanına kar kalmaz rahat ol senDostum bak.
Herkesin inanci kendine diyen sen.
Okunmus suya laf eden sen
Okunmus sekere laf eden sen
Ateistim ben diyen sen.
Simdi herkesi inanci kendine diyorsun.Yapma bunlari