- 23,526
- 9,121
- 113
Enişte sen antep in hamamlarını biliyonmuAntep in parayı yemek yine nasip olmadı
Bu Antepliyi orda ıslatıp ıslatıp dövecen başka akıllanmaz
Enişte sen antep in hamamlarını biliyonmuAntep in parayı yemek yine nasip olmadı
Gerek varmı almışın alacağını yarın oyna gitme üstüne dedimUlan bu basket e bile bile bıraktı parayı
Ss isteriz@Antep7575 teşekürler hediyen geldi. Hani atmazdi
Yok veremiyor adam elı gıtmıyor huy çıkmaz dayıGerek varmı almışın alacağını yarın oyna gitme üstüne dedim
Sabaha karşı tümpuan bozdurma görüyorum ben zaten konudaArkadaş anlamıyor musunuz adam rencide olmuyor olmuyor. Adam tefeciye bile madik atti diyorum. Borç aldığı adam ah etti borcundan vazgeçti. Burda onlarca kişiye dağıtım yapcam deyip ortadan kayboldu parası bitince geri geldi 😂 sence bu adam rencide olur mu ? Neyse size iyi sohbetler
Ne geliyorsa başına bu basketbol yüzünden ....Ulan bu basket e bile bile bıraktı parayı
Aynen değişmez bu gecede parayı 0 lar yarında silah yokmu kendimi vuracam diye isyan ederYok veremiyor adam elı gıtmıyor huy çıkmaz dayı
Temin ederiz dayiAynen değişmez bu gecede parayı 0 lar yarında silah yokmu kendimi vuracam diye isyan eder
Sen daha neler görürsün reis. Az daha oyalan bak burda 😂Sabaha karşı tümpuan bozdurma görüyorum ben zaten konuda
Hdhdhshah kral adamsınTemin ederiz dayi
Eskilerden beridir bilirim ben antepliyi konuya dağıtım diye başlar bir kaçımıza küfür ederek bitirirSen daha neler görürsün reis. Az daha oyalan bak burda 😂
Orlarda pahalıdır burdan yapma bulurum benTemin ederiz dayi
Kesin sonuç alacaksak para mühim değil dayiOrlarda pahalıdır burdan yapma bulurum ben