İlla birinde olacaksa bence chealse bayern macinda daha fazla korner olur..Napoli maçı mı yoksa Chelsea maçı mı sizce hangisinde ilk yarı 4.5 üst korner olur ?
Benim görüşüm chelsea bayern dostNapoli maçı mı yoksa Chelsea maçı mı sizce hangisinde ilk yarı 4.5 üst korner olur ?
barcanın korner attıgı nerde görülmüşNapoli maçı mı yoksa Chelsea maçı mı sizce hangisinde ilk yarı 4.5 üst korner olur ?
Bence paran olsa sen korner oynamazsın kankaBayern Münih 6 korner atar
Napoli 5 korner atar.
Analiz maclaridir.Param yok oynayamadim.Yüzde 90 gelecektir.İsteyen oynasin kazansin.
Dost ben güvendim içimden bir his olur dedi bakalım şans bizimle olsun bende vurdum bakalımBaşkan bu da senin şansına.
Ne kadar bastığımi söylemiycem.
Ama gelirse iyi kaldırırım
Ekli dosyayı görüntüle 57055
Hadi bakalım bol şansDost ben güvendim içimden bir his olur dedi bakalım şans bizimle olsun bende vurdum bakalım
kazanmak isteyenler diyorsun kazansan kendi paran olurBayern Münih 6 korner atar
Napoli 5 korner atar.
Analiz maclaridir.Param yok oynayamadim.Yüzde 90 gelecektir.İsteyen oynasin kazansin.
Bazen olmuyorsa olmuyor işte.Cok güveniyordum aslında.Neyse şansım dönerse Kupon paranı iade edeceğim.Al kanka bastım 40 lira gelmezse de canın sağolsun
Ekli dosyayı görüntüle 57052
İddaa şans işi .Geçen hafta 2 bin kazandım.Sadece 200 ayırdım bu hafta .onu da kaybettim.kazanmak isteyenler diyorsun kazansan kendi paran olur