Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi 🐈 Besleyen Var Mı ?

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,819
2,838
113
Ne sorumluluğu la bu köpekmi evde 3 gün bırak mama suyu dolu olsun arkna bile bakma
Tek hücreli canlı değil bu kanka sadece mama ve su vermekle olay bitmiyor, civarımda bir sürü evden atılmış kedi var. Benim evdeki kedi 2 gün oynamayinca trip atıyor, kedilerin yaşayacağı sene az çok belli o süre boyunca bari güzel yaşasınlar.

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,819
2,838
113
Ekli dosyayı görüntüle 261662 Bu piskopatı aldım sokaktan. Daha 15 gün oldu almadı. Makarnadan ciğere ne bulsa yiyor ama kuru mama pek sevmedi. Yaş mama da fazla verme dediler. 75TL'ye bir şey döktüler ensesine bit pire içinmiş. Aşı için maaşı bekliyorum. Hangi aşıları yaptırmam lazım, bilenler yazarsa iyi olur.

Bir zorluğu yok ama birlikte yaşaman lazım :) Öyle atayım bir odaya takılsın şeklinde düşünmemek lazım.
Ev yemeği verme kuru mamayı mecbur yiyecek acıkınca, dış parazit yapmışlar, para gelince iç parazit için tekrar gidebilirsin, kuduz,karma ve lösemi aşıları var senelik yaptırman gereken bunlar, yaşı gelince kısırlaştırman gerekiyor bunları yapmazsan ömrü kısa olur. Veterinerle sık sık iletişime geç bilmediğin konularda, yardımcı olmuyorsa daha ilgili bir veteriner bulabilirsin.

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,505
646
113
8-9 senedir kedilerim var. At eve o takılır bisey yapmana gerek yok :D

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
3 tanede bizde var yavruyken dışarıda bulduk üçünüde. Hepsi canavar, yemek yerken kapıyı kapatıyoruz rahat bırakmıyorlar, 2. dakika da kapıları tekmelemeye başlıyorlar, yaş mama konusunda da haftada bir çok bile

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,840
5,814
113
Selam beyler Scottish Fold, cinsi bi kedi alacagim mama karsiligi yavru daha. Hem bana arkadas olur hemde kumar parasindan bi nebze oda faydalanir. Zorluklari filan nelerdir yani besleyen varsa bilgi alayim biraz.
Zorluyu yok.Bana göre kedi temizdir köpek gibi ortaya tuvaletini yapmaz kum ayarlarsanız oraya yapar iki kere göstermeniz yeter.İlk kedim kuma yapardı şimdi ki tuvaletin deliğine yapıyor 😂Mutlu olduklarında ve huzurlu olduklarında hırıltı sesi çıkartırlar bir de yavruysa patileriyle bir hareketleri var hiriltiyla beraber o hareketi yaparlar.Ama dikkat edilecek tek bir konu yavru oldugu için seni emmek isteye bilir o hareketi yapmak ister müsade etmeyin emmeye sizi bu kadar.Ama çok tatlı oyuncular.Onu izlemeye doymazsiniz 👍🙏🙏🙏