Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimlik Bilgilerimizi Verdik Mi ?

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Arkadaşlar gerek deneme bonusu için gerek sitelere üye olmak için kimlik numaranızı doğum tarihimizi adresimizi sitelere veriyoruz bu bilgiler nerde depolanıyor bunları illa satan siteler vardır deneme bonusu için kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz bunları siteden sildirmek istediğinizde hesabı bile kapatmıyor donduruyorlar sizce bu bilgileri vermek doğrumu bu tarz birşey yüzünden başına bi iş gelen var mıdır?

Beckham123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
350
315
63
Arkadaşlar gerek deneme bonusu için gerek sitelere üye olmak için kimlik numaranızı doğum tarihimizi adresimizi sitelere veriyoruz bu bilgiler nerde depolanıyor bunları illa satan siteler vardır deneme bonusu için kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz bunları siteden sildirmek istediğinizde hesabı bile kapatmıyor donduruyorlar sizce bu bilgileri vermek doğrumu bu tarz birşey yüzünden başına bi iş gelen var mıdır?
Bence yakın bir zamanda gelir

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Bisey olmaz kardeşim feto bi ara internetten yayınlattı hepsini zaten sorarlarsa onu söylersin

hfhf35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
155
27
28
Para çekerken belge talebine zorluyorlar artık paramızı çekmemiz için kimlik onayı istiyorlar

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
valla ben her siteye veriyom kimlik bilgilerimi. hatta bazı siteler gerek yok diyo ben ısrar ediyom al kardeşim diyom bigün lazım olur adıma kredi kartı alırsın vs . ne olacaksa olsun zaten bi tane başörtüm var başkada bişeyim yok en fazla onu alırlar.