O kadar da değil kanka be. Kadın çok fena karakter olarak. Maxi lopeze yaptığını icardiye yapıyor isteÇoçuklarına dna yaptırıyormuşş
Ev sahibi avantajını müko kullandı gs ama okanın icardi yerine osi çıkarması saçmaydıMaçtan önce tot favori GS kesin kaybeder diyorlar ilk yarı bittiğinde GS için beraberlik iyi sonuç diyolar maç bittikten sonra 5 atacaklardi zor yendiler diyolar bu kafalarla başa çıkmanın imkanı yok
Genel olarak fbjk li tayfaKim demis ki onu
Dost sizin durum daha vahim. Sol bek sol stoper sıkıntı sizdeBende Beşiktaşlıyım memnun oldum
Ne kaleci panteri kardeş hep alkalecinin üstüne vurdular hele barış alper tam maldi bugün farkın açılmama sababi o sağındaki adam boş soldaki adam boş 30 metreden şut çekiyor salak herifKaleci panter kesildi ne kaleciymis yaww😁
Sağlam yerlerimize laf ettinDost sizin durum daha vahim. Sol bek sol stoper sıkıntı sizde
Osimhen gol attı icardi de atarsa diye çıkarmadı sanırımEv sahibi avantajını müko kullandı gs ama okanın icardi yerine osi çıkarması saçmaydı
Dostum bu ülkede holigan olan herkes aynı düşünceyi paylaşır. Benim öyle bir düşüncem olmadı. Aksine sevindimGenel olarak fbjk li tayfa
Valla lan açıklama yapıldı karı büyük oyuncu valla herkesin tadına bakıyorO kadar da değil kanka be. Kadın çok fena karakter olarak. Maxi lopeze yaptığını icardiye yapıyor iste
Masuaku bence sizin sol bekiniz olacak topçu değil dostSağlam yerlerimize laf ettin
Osi gollerden ziyade çok aktifti maçtaOsimhen gol attı icardi de atarsa diye çıkarmadı sanırım
Her ortası ya aut oldu ya kaleciyeNe kaleci panteri kardeş hep alkalecinin üstüne vurdular hele barış alper tam maldi bugün farkın açılmama sababi o sağındaki adam boş soldaki adam boş 30 metreden şut çekiyor salak herif
İşin doğrusu okanin yiyeceği bok değilde bu naparsn işteOsi gollerden ziyade çok aktifti maçta
Doyumsuz la karı ondan öyle para pul değil mevzu. Sadece azgın bir doyumsuz 🤣Valla lan açıklama yapıldı karı büyük oyuncu valla herkesin tadına bakıyor
Kademe yapma özürlüsü ofansif olarak çok iyi misal sağ bekimiz tam tersi durumdaMasuaku bence sizin sol bekiniz olacak topçu değil dost
Geçen 3 kişiyle foto paylaşmıştı artık tek kişi doyuramıyor kadınıDoyumsuz la karı ondan öyle para pul değil mevzu. Sadece azgın bir doyumsuz 🤣
Maç öncesi farketmedim yine aynısını yazacaktım gorseydim🤣🤣Maç öncesi nerdeydin kardeşim maç bittikten sonra herkes konuşur
Ben swensonu dün çok beğendim ama her maç istikrar yok işteKademe yapma özürlüsü ofansif olarak çok iyi misal sağ bekimiz tam tersi durumda
Maximumu o işte adamın o kadar bize fazlaı lazım forvet lazım mutlaka sağ sol kanat lazımBen swensonu dün çok beğendim ama her maç istikrar yok işte