- 108
- 35
- 28
Merhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Kardeşim geçmiş olsun diyeyim de,,bu sıkıntılı süreç veterinere godemiyorsan eczaneden yardım al...ağrı kesicide icirki muhtemelen agrilarilarida vardır (Merhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
İnsan desen yardımcı olurum ama bilemedim agumentin olur mu ki acaba geniş spekturumluMerhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Allah şifa versin Allah sevdiklerine bağışlasın internete bak çıkar belkiMerhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Her antibiyotik her bölgeye olmaz...dış için ayrı vücuttaki noktalardaki enfeksiyon için ayrı..konu bide hayvanimiz ise olay farklilasiyor..en doğrusunu veterineri aramalı..çeşit çeşit antibiyotikler var..abzede vardır şimdi onda,,onun güzelce elle bosatilmasi lazım (İnsan desen yardımcı olurum ama bilemedim agumentin olur mu ki acaba geniş spekturumlu
Niye emmesin meme memedirO memeyi emiyolar mi
Emziren anneler penisilinler, alerji varsa sefalosporin, klaritromisin, eritromisin benzeri antibiyotikler kullanabiliyor.Merhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Niye emmesin meme memedir
Emziren anneler penisilinler, alerji varsa sefalosporin, klaritromisin, eritromisin benzeri antibiyotikler kullanabiliyor.
Veteriner hizmetleri var kardeşim..onları ara,,en uygun olanı söylerler...Tesekkur ederim sadece bir memede sertlik var dışa doğru şiş diğerleri normal elimle masaj yapiyorum sence hangisini alım
Veteriner hizmetleri var kardeşim..onları ara,,en uygun olanı söylerler...
Arkadaşın yazdığı insan için..belki köpeklerde farklı bir antibiyotik vardır..
Genelde masaj yap ılık suyla yıka biraz şişliği gider ağrısı hafiflerTesekkur ederim sadece bir memede sertlik var dışa doğru şiş diğerleri normal elimle masaj yapiyorum sence hangisini alım
Veteriner arkadaşına bide şunu sorarmisin kardeşim.... Köpeklerdeki hırçınlıgi gidermek için psikiyatrik ilaç veriyorlarmi..varmı böyle bir terapi falanKöpeğin cinsi ne bizim veteriner arkadaşa yazayım bide elle sağım yaptın mı ayrıca fotoğraf atma imkanın var mi
SorarımVeteriner arkadaşına bide şunu sorarmisin kardeşim.... Köpeklerdeki hırçınlıgi gidermek için psikiyatrik ilaç veriyorlarmi..varmı böyle bir terapi falan
Çok saldırgan çevreye karşı,,bana karşı değil ama,,yanına gittigimde başkalarıni görünce farklı bir kimliğe bürünüyor kerata..kendini ispatlamak istercesine Cüneyt Arkın oluyor bı anda 8duele karşı savaşa çıkmış gibi saldırıyor ))ddDSorarım
Kas gerilmeside varmı...umarım sadece şuan kafadadirBenim köpektede kafa titreme çıktı bir haftadır veteriner geçer dedi.geçtiğide yok.oluyormu böle kopeklerde