Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Köpeklerde Mastisis İçin Hangi Antibiyotik Kullanılır ?

enesegm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
35
28
Merhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
Merhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Kardeşim geçmiş olsun diyeyim de,,bu sıkıntılı süreç veterinere godemiyorsan eczaneden yardım al...ağrı kesicide icirki muhtemelen agrilarilarida vardır :((

abdulgfb06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
648
93
İnsan desen yardımcı olurum ama bilemedim agumentin olur mu ki acaba geniş spekturumlu

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
İnsan desen yardımcı olurum ama bilemedim agumentin olur mu ki acaba geniş spekturumlu
Her antibiyotik her bölgeye olmaz...dış için ayrı vücuttaki noktalardaki enfeksiyon için ayrı..konu bide hayvanimiz ise olay farklilasiyor..en doğrusunu veterineri aramalı..çeşit çeşit antibiyotikler var..abzede vardır şimdi onda,,onun güzelce elle bosatilmasi lazım :((

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,165
5,170
113
Emziren anneler penisilinler, alerji varsa sefalosporin, klaritromisin, eritromisin benzeri antibiyotikler kullanabiliyor.

enesegm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
35
28
Emziren anneler penisilinler, alerji varsa sefalosporin, klaritromisin, eritromisin benzeri antibiyotikler kullanabiliyor.

Tesekkur ederim sadece bir memede sertlik var dışa doğru şiş diğerleri normal elimle masaj yapiyorum sence hangisini alım

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
Tesekkur ederim sadece bir memede sertlik var dışa doğru şiş diğerleri normal elimle masaj yapiyorum sence hangisini alım
Veteriner hizmetleri var kardeşim..onları ara,,en uygun olanı söylerler...
Arkadaşın yazdığı insan için..belki köpeklerde farklı bir antibiyotik vardır..

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
987
113
Köpeğin cinsi ne bizim veteriner arkadaşa yazayım bide elle sağım yaptın mı ayrıca fotoğraf atma imkanın var mi

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
Köpeğin cinsi ne bizim veteriner arkadaşa yazayım bide elle sağım yaptın mı ayrıca fotoğraf atma imkanın var mi
Veteriner arkadaşına bide şunu sorarmisin kardeşim.... Köpeklerdeki hırçınlıgi gidermek için psikiyatrik ilaç veriyorlarmi..varmı böyle bir terapi falan

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
Çok saldırgan çevreye karşı,,bana karşı değil ama,,yanına gittigimde başkalarıni görünce farklı bir kimliğe bürünüyor kerata..kendini ispatlamak istercesine Cüneyt Arkın oluyor bı anda 8duele karşı savaşa çıkmış gibi saldırıyor ;)))ddD

Melekim74

1616
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
130
43
Benim köpektede kafa titreme çıktı bir haftadır veteriner geçer dedi.geçtiğide yok.oluyormu böle kopeklerde

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,395
113
Benim köpektede kafa titreme çıktı bir haftadır veteriner geçer dedi.geçtiğide yok.oluyormu böle kopeklerde
Kas gerilmeside varmı...umarım sadece şuan kafadadir :(
Gençlik hastalığına yakalanmış da erken tedavi şart..geçmiş olsun melek