Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kötü Bir Durum

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,420
4,871
113
An itibari ile dışarda kaldım evin anahtarını unutup
Tavsiyesi olanlar var mı daha önce deneyimleyip kendi imkanlariyla acabilen

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
507
397
63
Dost kaçıncı kata oturuyon şahsen ben 3 kata oturuyorum gecenlerde anahtar üzerime almayı unuttum balkondan girdim aman dikkat et sonu hüsran olmasın

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,420
4,871
113
Dost kaçıncı kata oturuyon şahsen ben 3 kata oturuyorum gecenlerde anahtar üzerime almayı unuttum balkondan girdim aman dikkat et sonu hüsran olmasın
Dostum 2 kat balkona çıkılcak yolda var ama balkonun etrafi tellerle kapalı balkondan giremezsin yani

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,420
4,871
113
Hani en kötü bir cilingir cagiricam da 300 istiyolr cok para ya

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
5,528
113
Hırsızlık tecrüben yoksa kendi imkanlarınla zor dostum 😂 Yapabileceğin tek şey çilingirci çağırman

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,420
4,871
113
Hırsızlık tecrüben yoksa kendi imkanlarınla zor dostum 😂 Yapabileceğin tek şey çilingirci çağırman
Ya kapı eski tahta bi kapi kitli de değil hani denenirse açılır diye dusunuyorum o yuzden yazdim hani soyle soyle yollar var dene istersen filn yazan olur

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,420
4,871
113
balkon kapın kilitli değilse yan komşunun balkondan geç imkan varsa ha adın cimriye çıkar mahallede orası ayrı
Yok yan komsu yokki diyorum ya isde tellerle cevrili etrafin kopek var cikmasin diye yaptirmistik zamaninda

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Kullanmadığın kart varsa örneğin market indirim karti filan o tarz biseyle kapinin kilit diline dusurecek sekilde yandan ileri geri iterek kartı sokmayı dene yada pet şişe kesip aynısını deneyebilirsin umarım acabilirsin dost

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
Yok yan komsu yokki diyorum ya isde tellerle cevrili etrafin kopek var cikmasin diye yaptirmistik zamaninda
sonradan gördüm onu tahta kapı açılır zor değil baktın kredi kartı girecek yer yok en tepeden sokmaya çalış orada illa ki bir boşluk vardır ileri geri yap hafif arada kendine çek açılır

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Yok mu la içimizde bi hırhız arkadaşa tarif etsin 😄

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,549
113
İcerden kilitli degilse kola sisesiyle recep ivedigin otel odasinin kapisina kerkindigi gibi kerkin kral aciliyor,cok kez denendi. Cilingirin aw

cyber5757

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
430
63
Kredi kartı kola şişesi ile açmak çok kolay. Kartı kapı dilinin üstüne doğru sok kapı kolunu kendine çekerek hızlıca aşağı yukarı yap kartı