Dost kaçıncı kata oturuyon şahsen ben 3 kata oturuyorum gecenlerde anahtar üzerime almayı unuttum balkondan girdim aman dikkat et sonu hüsran olmasınAn itibari ile dışarda kaldım evin anahtarını unutup
Tavsiyesi olanlar var mı daha önce deneyimleyip kendi imkanlariyla acabilen
Dostum 2 kat balkona çıkılcak yolda var ama balkonun etrafi tellerle kapalı balkondan giremezsin yaniDost kaçıncı kata oturuyon şahsen ben 3 kata oturuyorum gecenlerde anahtar üzerime almayı unuttum balkondan girdim aman dikkat et sonu hüsran olmasın
Hırsızlık tecrüben yoksa kendi imkanlarınla zor dostum 😂 Yapabileceğin tek şey çilingirci çağırmanAn itibari ile dışarda kaldım evin anahtarını unutup
Ya kapı eski tahta bi kapi kitli de değil hani denenirse açılır diye dusunuyorum o yuzden yazdim hani soyle soyle yollar var dene istersen filn yazan olurHırsızlık tecrüben yoksa kendi imkanlarınla zor dostum 😂 Yapabileceğin tek şey çilingirci çağırman
Kola kutusunu kesip kenardan sokup onla açAn itibari ile dışarda kaldım evin anahtarını unutup
Plastik kola kutusu . Arkadaş gidip demir kutuyu keser sonra da elini keserKola kutusunu kesip kenardan sokup onla aç
Aynen plastik kola kutusu yanlış anlaşılmasın bende bir zamanlar çok unutuyordum öyle açıyordum kapıyıPlastik kola kutusu . Arkadaş gidip demir kutuyu keser sonra da elini keser
Yok yan komsu yokki diyorum ya isde tellerle cevrili etrafin kopek var cikmasin diye yaptirmistik zamanindabalkon kapın kilitli değilse yan komşunun balkondan geç imkan varsa ha adın cimriye çıkar mahallede orası ayrı
sonradan gördüm onu tahta kapı açılır zor değil baktın kredi kartı girecek yer yok en tepeden sokmaya çalış orada illa ki bir boşluk vardır ileri geri yap hafif arada kendine çek açılırYok yan komsu yokki diyorum ya isde tellerle cevrili etrafin kopek var cikmasin diye yaptirmistik zamaninda
Başka çaren yok. 300 ü ver, bisey olamz. Nelere para vermiyoruz, canın sağolsun.Hani en kötü bir cilingir cagiricam da 300 istiyolr cok para ya
Ettikte ciddiye almamış bizi boşa mı patlatıyoruz o kadar kapıyıYok mu la içimizde bi hırhız arkadaşa tarif etsin 😄
La he heKredi kartı kola şişesi ile açmak çok kolay. Kartı kapı dilinin üstüne doğru sok kapı kolunu kendine çekerek hızlıca aşağı yukarı yap kartı
Ne he he koca kafa kaç kere dışarda kaldım tecrübeliyim bu konuda 🤣La he he