- 501
- 556
- 93
Arkadaşlar öncelikle merhaba hayırlı cumalar diliyorum herkese. Benim aşağı yukarı 4.000₺ ye kadar borcum var ayrı ayrı kredi kartı olsun gerek bazı insanlara olsun saçma sapan borç yaptığım ve başımın ağrıdığı bu dönemlerde ki borcumu kredi ile kapatmak istedim. En azından tek bir yere borçlu kalıp onu kaç ay gerekirse öderiz diye düşündüm. Fakat hiç bir banka bana kredi vermiyor çalışmıyorum, öğrenciyim üstüne üstlük gelirim yok ve adamlar daha kredi secenegine basar basmaz beni eliyor sistemden. Bunun bir çözümü olmalı anlayan arkadaşlar var mı bana yardımcı olabilecek nasıl kredi cekebilirim? Veya bana kredi veren kesin banka olabilir mi başvuru yaptığım yerleri siraliyorum.
Odeabank
N para
Garanti
İng
Ziraat
Vakıf katılım
İş Bankası
Vakıf bank
Aktif bank
Yapikredi
Finans bank
Unuttuklarim bile olabilir. Şimdi diyorsunuz zaten hepsini saymış bu eleman olmuyor da niye zorluyor. Başka bir çarem yok ve sizden bu konuda fikir almak istiyorum umarım fikirlerinizi benimle paylasirsiniz. Unutmayın bugün bana yarın size ben dibi şuan yaşıyorum herkesin bir dibi gordugu zaman olacaktır mutlaka veya benden yaşça büyük insanlar yaşamışlardır bile. Tekrar teşekkürler
Odeabank
N para
Garanti
İng
Ziraat
Vakıf katılım
İş Bankası
Vakıf bank
Aktif bank
Yapikredi
Finans bank
Unuttuklarim bile olabilir. Şimdi diyorsunuz zaten hepsini saymış bu eleman olmuyor da niye zorluyor. Başka bir çarem yok ve sizden bu konuda fikir almak istiyorum umarım fikirlerinizi benimle paylasirsiniz. Unutmayın bugün bana yarın size ben dibi şuan yaşıyorum herkesin bir dibi gordugu zaman olacaktır mutlaka veya benden yaşça büyük insanlar yaşamışlardır bile. Tekrar teşekkürler