direk kuyumcuya git durumu anlat işini hallederlerKredi kartımdan 93 bin tl para var nakit avans limitim 20 bin tl 50 bin tl lazim bunun için ekstre 30 bin nasil nakite cevirebilirim yardımcı olacak var mi
Kuyumcu halleder.Kredi kartımdan 93 bin tl para var nakit avans limitim 20 bin tl 50 bin tl lazim bunun için ekstre 30 bin nasil nakite cevirebilirim yardımcı olacak var mi
Halletmiyorlar burda 10 tane kuyumcuya gittimKuyumcu halleder.
Kirimcilar var Reis onlar komisyonla yapıyorlarKredi kartımdan 93 bin tl para var nakit avans limitim 20 bin tl 50 bin tl lazim bunun için ekstre 30 bin nasil nakite cevirebilirim yardımcı olacak var mi
Paparam blokeli dostumpaparaya kredi kartı ile para yatırılıyor onu bi araştır istersen
Tanıdık vs varsa onlarda denePaparam blokeli dostum
Altindami satmiyolar dost al birinden git baskasina bozdurHalletmiyorlar burda 10 tane kuyumcuya gittim
Kredi kartindan siteye para at. 1.30 orana bas çek. En basiti buKredi kartımdan 93 bin tl para var nakit avans limitim 20 bin tl 50 bin tl lazim bunun için ekstre 30 bin nasil nakite cevirebilirim yardımcı olacak var mi
Kardes olmadı Finlandiya maçına oynucam 2.5 ust ev arar diye sanmaeinoya da 3 gol atsinKredi kartindan siteye para at. 1.30 orana bas çek. En basiti bu
Monepayı onayla parca parca yatırPaparam blokeli dostum
Bu monepay migros kaeti değil mi başkan orda güncelleme var ben ordan yapiyordum işlem yaptirmiyor 3 gundurMonepayı onayla parca parca yatır
ıkı tane sağlam sıte var razer gold al sonra bynogameden boz.Kredi kartımdan 93 bin tl para var nakit avans limitim 20 bin tl 50 bin tl lazim bunun için ekstre 30 bin nasil nakite cevirebilirim yardımcı olacak var mi
Bursa baskanHangi ilde yasiyosun dostum
Baskan 30 bin tl nin 10 bin tl sini oraya mi birakayim makara mi yapiyonuzıkı tane sağlam sıte var razer gold al sonra bynogameden boz.
o kadar kesmiyor 500 tlye 435 tl ödüyor bynogame çok zarar etmiyorsunBaskan 30 bin tl nin 10 bin tl sini oraya mi birakayim makara mi yapiyonuz