Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kredi ön onay

bokinem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
508
62
28
Herkese selamlar

Kredi basvurunuza TL on onay verilmistir. Basvurunuzla ilgili sizinle iletisime gecilecektir. Saygilarimizla, Turkiye Is Bankasi A.S. B001

Kredi basvurusuna ön onay verildikten sonraki süreç nedir? Daha önce ön onay gelip devaminda arayip red etmislerdi :)

Gelir baskasi uzerinden saglaniyorsa gelir belgesi sorulmasi durumunda ne sunulabilir?

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Herkese selamlar

Kredi basvurunuza TL on onay verilmistir. Basvurunuzla ilgili sizinle iletisime gecilecektir. Saygilarimizla, Turkiye Is Bankasi A.S. B001

Kredi basvurusuna ön onay verildikten sonraki süreç nedir? Daha önce ön onay gelip devaminda arayip red etmislerdi :)

Gelir baskasi uzerinden saglaniyorsa gelir belgesi sorulmasi durumunda ne sunulabilir?
Gün içinde yetkili birim size ulaşacak deniyor ama beni aramadan aktardılar, gece 01 00 gibi yapmıştım başvuruyu.Sabah 10 gibi mesaj geldi krediniz kullanıma hazır diye

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
İş Bankası gelir sormuyor başvuruda ne yazarsan yaz, benim maaş bankam

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
On onaydan sonra red olması durumunu hiçbir bankada yaşamadım, bir şey söyleyemem

bokinem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
508
62
28
Ben su an aktif olarak calismiyorum bu sebeple sıkıntı olabilir daha once k karti da gecikmeye girmisti

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Ben su an aktif olarak calismiyorum bu sebeple sıkıntı olabilir daha once k karti da gecikmeye girmisti
Calismaman önemli olmuyor, şimdiye kadar hiçbir bankadan kredi için benden belge , evrak, bordro istenmedi, ama istendiğine dair duyumlar aldım.Umarim onaylanır

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
157
43
bende velaket ev parası yedim battım

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,222
1,514
113
Krediler girme ben cok girdim şu an borç yok şükür kendini üzecek şeyler yapma sakın.

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,725
2,756
113
Yav konu dışı bu sitelerde ortaklık diyor pek anlamam çevremde zibil gibi oynayan var komisyon felan diyor ne ise yarıyor dikkatimi cekti